Katera ga je nosila bolje?

FOTO: Veliki spopad večnih balkanskih sovražnic

K.M.
13. 3. 2017, 18.30
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 10.02
Deli članek:

Ceca in Jelena Karleuša v modnem boju.

Profimedia
Jelena Karleuša

Vsem ljubiteljem balkanske glasbe je dobro znan podatek, da se največji zvezdnici Srbije globoko sovražita, spor pa traja že vse od leta 2010. Jelena je takrat v odprtem pismu na svojem facebook profilu užalila Ceco in njeno družino. Leta 2012 sta se zaradi tega znašli na sodišču, sojenje pa še kar traja. 

Na glasbenem področju pa sta bili zvezdi tubo folk glasbe seveda rivalki že pred incidentom. Zato toliko bolj preseneča dogodek, ki se je zgodil ta vikend. Ceca se je namreč v Kopenhagenu na danskem pojavila v belem kostimu znamke modne hiše Balmain. Nič takšnega, če se v popolnoma enakem ne bi pred petimi tedni pojavila tudi Karleuša med gostovanjem v oddaji Zvezde Granda.

Pevki se sicer na to nista direktno odzvali, le Jelena je na svojem instagramu zopet objavila eno izmed fotografij, na katerih je v tej kombinaciji. Zaenkrat je znano le-to, da to ni pokazatelj sprave med pevkama, saj sta le pred mesecem dni v srbskih medijih zopet obračunavali z nasprotnimi besedami o sodnem procesu. So pa srbski mediji to Cecino potezo vseeno pograbili, saj jih zdaj zanima predvsem to, katera je v prestižnem kostimu bolj blestela.