Izpoved Paris Jackson

Michael Jackson umorjen, njegova hči posiljena

J.P.
25. 1. 2017, 10.49
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 10.02
Deli članek:

Hči enega najuspešnejših glasbenikov vseh časov trdi, da se za njegovo smrtjo skriva več, kot pa se morda zdi.

Profimedia
Večkrat si je poskusila vzeti življenje, saj je bila prepričana, da si ne zasluži živeti.

18-letna hči Michaela Jacksona je prepričana, da je bil njen oče umorjen. »Večkrat je namignil, da mu nekateri hočejo škodovati. Nekoč je celo dejal, da ga bodo nekega dne umorili,« je Paris Jackson dejala za revijo Rolling Stone. »Zelo očitno je. Vse kaže na to. Sliši se kot teorija zarote, a vsi njegovi pravi oboževalci in vsi v družini to vedo. Njegova smrt je bila zrežirana,« je dejala.

Profimedia
Spominja se, kako izčrpan je bil njen oče, tik preden je umrl, saj se je pripravljal na novo turnejo.

Partija šaha

Imela je le 11 let, ko je Jacksonu zaradi smrtonosne kombinacije predpisanih zdravil leta 2009 odpovedalo srce. Imel je 50 let. Zvezdnikov zdravnik dr. Conrad Murray je bil obsojen nenamernega uboja in kaznovan s štirimi leti za rešetkami.

Čeprav Paris ne dvomi, da je Murray kriv za očetovo smrt, je prepričana, da je v ozadju na delu nekaj veliko bolj zloveščega. Zato zahteva pravico. »To je igra šaha. Skušam jo igrat na pravi način. Več o tem zaenkrat ne smem povedati,« je bila skrivnostna.

Njeni demoni

Paris je spregovorila tudi o posilstvu, boju z drogami in poskusi samomora. Kot je dejala, jo je starejši neznanec spolno napadel, ko je imela 14 let. Sledila je borba z depresijo in odvisnostjo od drog. Večkrat si je poskusila vzeti življenje, saj je bila prepričana, da si ne zasluži živeti. Za konec je dejala še, da se je osvobodila primeža drog in da si hoče sama služiti denar, čeprav je podedovala očetovo bogastvo. Bodisi kot fotomodel bodisi kot igralka.