Prva dama

Lepotni kirurg o tem, kaj vse je Melania popravila na sebi

A.K.
25. 1. 2017, 10.45
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 10.02
Deli članek:

Vrhunski kirurgi se strinjajo, da je Melania svoj videz večkrat popravila.

Profimedia
Melania Trump

O novem ameriškem predsedniku Donaldu Trumpu imajo ljudje deljena mnenja, ko pa je govora o prvi dami, se večina strinja, da je videti fantastično. Melania je na inavguraciji 45. predsednika ZDA vse osupnila. »Ona je neverjetno prijazna ženska,« je dejal Hal Rubenstein, modni kritik. »Neverjetno preprosta je in prefinjena. To je njen stil. Ona ne želi tvegati. Oblači se na pameten, sofisticiran in urban način,« je še dodal Hal.

Donaldova 24 let mlajša žena je izjavila, da je njen videz popolnoma naraven, stroka pa trdi drugače. »Pri gospe Trump lahko rečemo le, da vse, kar je narejeno, je narejeno zelo dobro, ker ni videti, da bi bila operirana. To pa je najbolj pomembno, da ona še naprej izgleda naravno,« je dejal dr. med. Mislav Gjurić, lepotni kirurg.

Reuters
Melania Trump

Melaniina naslednja rojstnodnevna torta bo štela 46 svečk, ampak njen obraz tega dejstva ne razkriva. Gladko kožo brez gub vzdržuje z injekcijo botoksa ali maščobnega tkiva, meni kirurg. »Botoks se najpogosteje uporablja na čelu, da se prepreči in odpravi gube na čelu, medtem ko je polnjenje ličnic in odpravljanje podočnjakov narejeno z maščobnimi tkivi ali polnili,« je še dodal dr. Gjurić. Prepričan je, da si je prva dama popravila tudi nos. »Malo zožan nos, malo zglajen nosni greben, verjetno je tudi konica nosa popravljena in malenkost dvignjena,« je prepričan lepotni kirurg.

Čeprav je imela v mladosti izrazito čutne ustnice, so strokovnjaki prepričani, da jih je kasneje popravljala. »Verjetno jih je popravljala s polnili ali pa z injekcijo lasnega maščobnega tkiva, ne morem pa z gotovostjo trditi, katero od teh dveh metod je uporabila,« ugiba dr. Gjurić. Najbolj prepoznavna Melaniina karakteristika je zagotovo izrazit mačji pogled. »Ličila in treniran škilasti pogled ji je tukaj v korist, ampak kirurški nož je zagotovo prispeval.«

Profimedia
Donald in Melania na konvenciji.

»Verjetno gre za kombinacijo botoksa na področju obrvi, saj je za mačji pogled potrebno dvigniti tudi obrvi. Možna je tudi operacija na vekah, še posebej na zgornjih, kjer se nahaja višek kože in se to področje zato tudi popravi, poleg tega pa se spodnje veke in področje okoli oči tudi popravi, da dobimo tak pogled,« je še povedal o postopku pridobivanja mačjih oči.

Menda naj bi si pred približno dvajsetimi leti pri nekem hrvaškem kirurgu operirala tudi prsi in si priskrbela silikonske implantante, a resnica o tem zaenkrat še ostaja skrivnost. Ker pa nobeno kirurško delo ne daje doživljenjske garancije lepote, pa bo Melaniaa verjetno kmalu morala na popravke, so prepričani naši južni sosedje iz portala dnevnik.hr. Naravna ali umetna, prepričani smo, da bo s svojo lepoto še dolgo polnila naslovnice časopisov povsod po svetu.