"Nostradamusova" napoved

Konec ljubezni: Severina se bo ločila?

K.A.
12. 1. 2017, 17.22
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 10.02
Deli članek:

Mevludin Duvančić, ki velja za balkanskega Nostradamusa, je gostoval v oddaji Ami G Show in s svojo napovedjo dvignil veliko prahu.

Če se bodo uresničile njegove napovedi, potem bomo leta 2017 priča koncu ljubezni med popularno hrvaško pevko Severino in Igorjem Kojićem. "Severina in Igor se trudita dobiti prvega skupnega otroka, a jima to ne bo uspelo. Vidim, da se bosta ločila," je v oddaji napovedal Duvančić.

V oddaji se je pohvalil, da je pravilno napovedal tudi razplet Severininega razmerja z Milanom Popovićem. Takrat je dejal, da se bo par kmalu po rojstvu Aleksandra razšel, kar se je tudi uresničilo. Kasneje je imel zaradi takšnih napovedi kar nekaj težav z Milanom Popovićem, dobival pa naj bi tudi številne grožnje.

Duvančićeve napovedi so se v preteklosti že večkrat uresničile, med drugim je napovedal tudi težko prometno nesrečo popularnega pevca Halida Bešlića. In ko so številni mislili, da se nikoli več ne bo prebudil iz kome, je Duvančić poklical njegovo sporogo in ji povedal, da bo z njenim soprogom še vse dobro. In njegove napovedi so se kasneje tudi uresničile.