Kim Kardashian

Potrjeno: Aretirali vsaj 16 osumljencev za napad v Parizu

K.M.
9. 1. 2017, 09.33
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 10.02
Deli članek:

Policija je potrdila, da so aretirali vsaj 16 osumljencev za rop zvezdnice resničnostih šovov, Kim Kardashian, ki se je zgodil lanskega oktobra v Parizu.

Profimedia

Ne glede na to, da Kim Kardashian velja za starleto in da redki spoštujejo njeno slavo, ki je bila pridobljena s pomočjo resničnostnih šovov in intimnih posnetkov spolnega odnosa, je rop, ki se je zgodil v oktobru, pretresel celotno zabavno industrijo. 

Takrat sta v njeno luksuzno hotelsko sobo vdrla vsaj dva napadalca, zamaskirana v uradna policijska oblačila, jo zvezala, zaprla v kopalnico in televizijski zvezdnici grozila s pištolami. Roparji naj bi ji takrat odtujili nakit in druge vredne predmete v vrednosti desetih milijonov evrov. 

Francoska policija je danes potrdila, da so jih do osumljencev pripeljale DNK sledi, ki so jih ti pustili na prizorišču. Vsaj 16 oseb je bilo tako danes zgodaj zjutraj zadržanih na področju Pariza. 

36-letnica je pred dnevi tudi prvič spregovorila o svoji izkušnji in sestrama zaupala, da je mislila, da jo bodo ubili ter da postane živčna že, če samo pomisli na to.