USODNA OPERACIJA

Je Severinina kariera v nevarnosti?

A.K.
11. 12. 2016, 10.37
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 10.02
Deli članek:

Hrvaška pevka Severina je bila nedavno v Nemčiji, kjer naj bi si domnevno operirala glasilke, saj bi bila njena kariera v nasprotnem primeru v nevarnosti.

Bobo

»Severina je dobila diagnozo kroničnega vnetja glasilk, zaradi tega so ji predlagali operacijo. Doktor ji je pojasnil, da nekaj časa ne bo mogla peti, saj se bi lahko stanje še poslabšalo. Preklicala je vsa gostovanja in javne nastope in se posvetila iskanju najboljše klinike, v kateri bi zanjo najbolje poskrbeli. Zagrebški doktorji so ji priporočali zasebno kliniko v Nemčiji, zato si je takoj rezervirala termin. Severina je bila obupana, vsak dan je jokala in se bala, kako se bo vse izteklo. Skrbela jo je njena kariera,« je razkril bližnji vir za srbski Telegraf in dodal, da so ji zdravniki v Nemčiji povedali, da je prišla zadnji trenutek, zato so ji glasilke še lahko rešili. Dali so ji tudi stroga navodila, ki je jih mora držati, da ne bi ostala brez uspešne pevske kariere.

»Seve ni nastopala od 15. oktobra, zadnji koncert je imela v Munchnu, prejšnji vikend pa je nastopala v Švici, čeprav bi morala še 3 tedne mirovati. Zaradi tega je izpostavljena zapletom, ki jih lahko povzročijo nove težave. Takorekoč, na lastno pest je začela nastopati, kar pa ima lahko usodne posledice,« je zaključil pevkin prijatelj.