Ne počiva

Helen obremenjuje, da je še vedno seks simbol

K.A.
8. 12. 2016, 10.47
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 10.02
Deli članek:

Sijajna angleška igralka Helen Mirren ima za seboj številne vrhunske vloge. V nedavnem intervjuju je razkrila, da kljub zrelim letom še vedno išče nove izzive.

Profimedia
Prvič v karieri se je med nominiranci za zlate maline znašla Helen Mirren.

Angleška igralka Helen Mirren (71) navdih za svoje sijajne vloge išče pri svojih domačih ljubljenčkih, ki jih naravnost obožuje.
"Obožujem jih, naravnost fantastični so. Ves čas bi jih lahko gledala," je za Daily Mail dejala igralka. Za svoje delo je Mirrenova doslej prejela oskarja, več zlatih globusov in emmyjev. Ima tudi svojo zvezdo na hollywoodskem Pločniku slavnih.

Igralka priznava, da se kljub temu, da je že prestopila prag sedemdesetih, še vedno veseli novih izzivov. "V življenju gledam samo naprej, ne oziram se preveč na preteklost. Številni igralci se ves čas ozirajo nazaj, a sama tega ne počnem. Veselim se vsake nove vloge in zame vsaka predstavlja izziv," je bila iskrena igralka.

Kljub zrelim letom za mnoge še vedno ostaja seks simbol. "Iskreno vam povem, da je to zame breme. To je breme, ki ga nosite na ramenih, a se ga nikakor ne morete znebiti, s tem živim že vse svoje odraslo življenje," je še dodala.