STOŽICE NA NOGAH

FOTO: Poglejte, kako smo se zabavali na Aktualovem koncertu

K.A.
3. 12. 2016, 08.11
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 10.02
Deli članek:

Vsako leto starejši, vsako leto boljši! Aktualov 9. rojstni dan je na noge spravil celotno dvorano Stožice.

Anže Krže
Danijela je navdušila na Aktualovem koncertu.

Aktualovci so pripravili največjo rojstnodnevno zabavo, na kateri ni manjkalo odličnih izvajalcev, na odru pa je za smeh skrbel eden in edini Klemen Bunderla.

Z lanskoletnim sloganom koncerta »Pričakuj nepričakovano« lahko opišemo prav vsako praznovanje Aktualovega rojstnega dneva, tudi letošnjega. Kot vedno je tudi letos glasbeni spektakel vodil Aktualov radijski voditelj Klemen Bunderla, zmagovalec šova Znan obraz ima svoj glas. Popeljal nas je skozi pester program in postregel tudi z mnogimi skritimi presenečenji.

Marko Vavpotič/M24
Danijela in Petar Grašo z Aktualovima vodeiteljema Mojco Gornik in Matejem Kirnom Staričem

Tudi letos je dvorana Stožice odmevala v ta hip najbolj vročih glasbenih izvajalcih. Na odru je tako za dobro zabavo poskrbel Mladen Grdović, eden od treh kraljev zabave in legendarni dalmatinski glasbenik, Petar Grašo, hrvaški pevec in lomilec ženskih src, Jole, zelo uspešen hrvaški pevec, ki vedno poskrbi za noro zabavo, Klapa Rišpet, dalmatinski slavčki in zmagovalka Splitskega festivala, Manca Špik in Kvatropirci, slovenska zasedba, ki je navdušila s pesmijo Pesem in Danijela, najbolj simpatična hrvaška pevka.

Anže Krže
Klapa Rišpet

Na Radiu Aktual so v preteklih tednih dobili več kot 100 prijav zvestih poslušalk, ki so se potegovale za izjemno priložnost, da bi lahko na petkovem koncertu v Stožicah pred 10.000 glavo množico zapele skupaj s popularno Klapo Rišpet. Želja pa se je na koncu uresničila Saši Hažič iz Žalca, ki je na odru s Klapo Rišpet zapela čudovito balado Prsti zapleteni.

Generalni pokrovitelj Aktualovega praznovanja, na katerem so lahko obiskovalci preklopili na prav posebno aplikacijo Zelena jeklenka, je bil BUTAN PLIN d.o.o. Na Aktualovem rojstnem dnevu pa ni manjkala niti Mlekarna Krepko, ki navdušuje z najbolj odmevnim izdelkom Kefir, krepki suhec.