Pippa Middleton

Vabila za poroko so že natisnjena

sn
20. 10. 2016, 21.25
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 10.00
Deli članek:

Pippa Middleton (33), sestra vojvodinje Cambriške, in njen zaročenec, bogataš James Mathews (40), sta končno določila datum poroke. Britanci so bili že precej nestrpni, saj se glede na sloves zaročencev, ki se izjemno rada pojavljata v medijih, obeta res veličasten dogodek.

Profimedia
Pippa in James pripravljata poroko leta 2017.

Na Otoku so že nekaj mesecev pričakovali, da jim bosta zaročenca pripravila poroko leta 2016. No, malce bodo morali počakati, napovedala sta jo za pomlad 2017. Vabila so že natisnjena, številnim povabljenim naj bi jih poslala konec decembra, skupaj z božičnimi čestitkami.

Profimedia
Lepotica je v kraljevo družino vstopila s sestrino poroko.

Razvedelo se je tudi, da je Pippa s pripravami na poroko polno zaposlena. Omislila si je prek 10.000 evrov vredno obleko znanega modnega kreatorja (ime za zdaj ostaja skrivnost), ki pa zahteva veliko popravkov, tako da ogromno časa preživi pri šiviljah. Zakaj si ni za ta denar kupila oblačila, ki bi ji bilo prav, ali si ga dala sešiti po meri, seveda nikomur ni jasno.

Pomembna figura

»Prepričan sem, da bo Pippa s svojo poročno obleko povsem zasenčila tisto, ki jo je nosila kot družica na poroki svoje sestre. Pa je bila že tista prečudovita ...« je komentiral eden od britanskih poznavalcev mode in znanih.

Pippina prepoznavnost je za mnoge pravi fenomen, saj je izpostavljena prav toliko kot člani kraljeve družine. Pa je navsezadnje »samo« sestra priženjene vojvodinje, Kate Middleton. Splošno mnenje na Otoku je sicer, da gre za sestro bodoče kraljice, s katero sta od nekdaj močno povezani, ter da njen vpliv na dogajanje na dvoru in v državi pač ni zanemarljiv. In zato je tudi spremljanje vsakega njenega koraka povsem razumljivo in upravičeno.