Zabava

Prodano REKORDNO število vstopnic za Aktualov 9. rojstni dan!

RA
6. 10. 2016, 13.15
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 10.00
Deli članek:

Aktualov 9. rojstni dan se bliža in predprodaja najcenejših vstopnic je že v teku. Aktualovci za vas pripravljamo največjo rojstnodnevno zabavo, na kateri zagotovo ne smete manjkati.

Radio Aktual
Aktualov 9. rojstni dan

Že prvi dan smo prodali REKORDNO število vstopnic, saj se jih je prodalo več kot 1.500! Predprodaja najcenejših vstopnic za Aktualov 9. rojstni dan bo potekala do 18. oktobra. Zato pohitite in si zagotovite vstopnico za najbolj noro noč v letu.
Nora zabava z odličnimi izvajalci bo v dvorani Stožice, 2. decembra 2016. Za vas poleg norih nastopov vročih glasbenih izvajalcev pripravljamo tudi nagradne igre, fotografiranje z nastopajočimi, najboljšimi Aktualovimi voditelji, Aktualkom in njegovimi hostesami. Kot vedno bo tudi letos glasbeni spektakel vodil Aktualov radijski voditelj Klemen Bunderla, zmagovalec šova Znan obraz ima svoj glas. Popeljal nas bo skozi pester program in postregel tudi z mnogimi skritimi presenečenji. Dobra družba zagotovljena, hkrati pa tudi pijača in jedača.


NASTOPILI BODO:
Mladen Grdović, eden od treh kraljev zabave in legendarni dalmatinski glasbenik, Petar Grašo, hrvaški pevec in lomilec ženskih src, Jole, zelo uspešen hrvaški pevec, ki vedno poskrbi za noro zabavo, Klapa Rišpet, dalmatinski slavčki in zmagovalka Splitskega festivala, Manca Špik in Kvatropirci, slovenska zasedba, ki je navdušila s pesmijo Pesem in Danijela, najbolj simpatična hrvaška pevka.


Najcenejše VSTOPNICE v predprodaji od 5. do 18. oktobra, na www.eventim.si in na prodajnih mestih v sistemu Eventim Si.