USPEŠNO V JESEN

Grašo ne ve zase

mv
25. 9. 2016, 15.09
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 10.00
Deli članek:

Po izjemno uspešni poletni turneji, ki se je začela s spektaklom v puljski Areni, kjer so s številnih trgov in iz nočnih klubov odzvanjali takti njegovih hitov, Petar Grašo predstavlja svojo novo pesem Ne znan za se, ki bo zagotovo zaznamovala jesen.

Marko Vavpotič / M24.si
Petar Grašo se ne ustavlja.

Graševa nova uspešnica je naslovna pesem nove hrvaške nadaljevanke.

Avtorja njegovega novega hita Ne znan za se sta Vjekoslava in Tonči Huljić, najuspešnejši glasbeni par v regiji, medtem ko je mastering pesmi naredil Andres Mayo, dobitnik dveh latino grammyjev. Nova Petrova uspešnica je hkrati tudi naslovna pesem nove RTL-ove nanizanke Prava žena. Kako je videti igralski poklic, je lahko ob tej priložnosti vsaj malo preveril tudi Petar Grašo sam. Video za pesem so namreč posneli v studiu Jadran filma, v prostorih, kjer se snema tudi nanizanka. Kreativna producentka nanizanke je ena od najbolj priznanih hrvaških avtoric televizijskih projektov, Jelena Veljača.

YouTube
Petar je na snemanju novega videospota pokukal tudi v delo igralcev, a se namerava držati klavirja.

Držal se bo klavirja

»Zagotovo je lepo biti igralec, in čeprav je mamljivo videti vse, kar sem videl na snemanju nanizanke Prava žena, se bom raje držal klavirja in petja, saj mi gre to vseeno bolje od rok,« je priznal šarmantni pevec.

Meni, da bo publika tudi pesem Ne znam za se sprejela za svojo.

O svoji novi pesmi pravi, da ima neko moč in mediteransko lepoto, zato verjame, da bo tudi tokrat našla pot do ljudi ter bo v njihovih srcih in življenjih ostala še dolgo. »Kot vse je tudi ta pesem narejena s posebno ljubeznijo, zato verjamem, da bo publika to tudi prepoznala,« je dodal Grašo.