(NE)PRIMERNO

FOTO: Znani manekenki pokazali preveč

bp
6. 9. 2016, 07.17
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 10.00
Deli članek:

Sloviti filmski festival v Benetkah je v polnem zagonu. Trenutno pa se več kot o samih filmih in nagradah govori o sprehodu dveh brhkih mladenk po rdeči preprogi, ki sta vsem na ogled postavili svoje ženske čare.

Profimedia
Znani manekenki Giulia Salemi in Dayane Mello sta prekršili vsa pravila in na premiero TV-serije The Young Pope prišli v zelo izzivalnih obelkah.

Beneški festival velja za mondeni dogodek, ki predvsem ob premierah zapoveduje elegantna oblačila. Znani manekenki Giulia Salemi in Dayane Mello pa sta prekršili vsa pravila in na premiero TV-serije The Young Pope prišli v zelo izzivalnih oblekah. In prav zaradi tega sta dobili pozornost vseh svetovnih medijev.

Manekenki Giulia in Dayane sta šokirali vse z obiskom rdeče preproge oziroma z izbiro večernih toalet, ena v oranžni, druga v rožnati, obe pa z zelo provokativnimi izrezi, ki so skoraj razkrili njuno mednožje. Italijanska in brazilska manekenka, za kateri do zdaj praktično nismo slišali, sta zasenčili filmsko ekipo omenjene serije z Judom Lawom na čelu. Law sicer v seriji pod režijo Paola Sorrentina igra papeža Pija XIII., domnevnega prvega Američana na čelu Katoliške cerkve. Česa takšnega na slovitem festivalu še niso doživeli, zato tudi ne vedo, kako bi se ob takšnem dogodku sploh lahko odzvali. Manekenki, ki bosta s svojim početjem zagotovo izstreljeni med obrekovane zvezde, pa v vsem skupaj ne vidita nič spornega, saj gre, kot pravita, le za drzno modno kreacijo.