Goriški vedeževalec

Cena za napoved prihodnosti – seks

pk
6. 9. 2016, 07.12
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 10.00
Deli članek:

Svetovni splet njegovi uporabniki izkoriščate tudi za svaritve pred tistimi, ki nategujejo ljudi. Tokrat opozarjate na možakarja iz Goriške, ki ima zanimivo tarifo za napoved prihodnosti.

Profimedia
Ne nasedajte obljubam in poceni ali celo brezplačnim storitvam, ki vam jih neznanci ponujajo na ulicah. To vas lahko drago stane.

Mlajša Novogoričanka je svojo prigodo z možakarjem objavila v zapisu na družbenem omrežju, kjer druge ženske opozarja, naj mu ne nasedajo. Razlaga, kako sta se srečala in kako je želel, da plača njegovo napoved prihodnosti.

Novači na ulicah

Goriški napovedovalec prihodnosti rad svojo storitev obračuna na poseben način.

»V času sprehoda po Novi Gorici je k meni pristopil možakar srednjih let in me prijazno pozdravil. Povedal mi je, da lahko vidi v prihodnost in da bi mi rad zaupal par stvari,« opiše prvi stik z njim. »Nato me je prijel za roko, pogledal v dlan, se začel nasmihati in mi govoriti, kaj vse vidi in da bi se morala dobiti pri njem, saj bi mi lahko zaupal še kaj več, ter da mi za svojo storitev ne bi računal nič,« piše Tanja iz Nove Gorice.

Poceni storitev

Kot navaja avtorica zapisa, ji je gospod nižje rasti razložil še, da to rad počne in da naj bo plačilo kilogram kave. »Ponudbo za srečanje sem sprejela; iz radovednosti, pa tudi, ker sem želela ponudbi priti do dna. Dogovorila sva se, da se naslednji dan dobiva v baru v Solkanu,« pojasni Tanja. Povabil jo je sicer na svoj dom, a tja ni hotela, saj se je zavedala, da bo najbolj varna, če bosta na javnem kraju.

»Z njim sem želela opraviti v svojem stilu. Pripravljena sem bila tudi policijo poklicati, ker sem imela občutek, da moški nateguje ženske, in kasneje se je izkazalo, da to drži; kdo pa danes napoveduje zastonj oziroma za kavo,« razmišlja Tanja.

Nadalje pojasnjuje, kako je teklo njuno srečanje. Pravi, da je le na začetku nekaj minut napovedoval prihodnost na podlagi črt na njeni dlani. Nič, kar je rekel, se ni slišalo smiselno ali v kontekstu njenega življenja. »Zgrešil je pri večini stvari. Tu je že bilo jasno, da je prevarant, a kaj je njegov namen,« se je spraševala.

Razkrinkala možakarja

Odgovor na to vprašanje je dobila, ko je končal z razbiranjem dlani in napovedal, da je zdaj čas za plačilo. Tanja mu je izročila kavo, nakar je to pri njem izzvalo začudenje. »Ogorčen me takoj, ko mu izročim zavitek, vpraša, če sem res mislila, da bova tako poračunala. Povedal je, da sem gotovo morala vedeti, da se bo najino srečanje končalo drugače,« nadaljevanje opisuje Novogoričanka.

»Šokirana sem ga vprašala, od kdaj se plačuje s seksom, saj je jasno nakazal, da želi to, nakar mi je odvrnil, da je pri njem pač tako in da je že velikokrat funkcioniralo. Zagrozila sem mu s policijo, pa se je hitro pobral,« še pove.

Za moškim je brskala po svetovnem spletu in opazila, da še nekaj žensk omenja moškega srednjih let, nižje rasti, ki na ulici ogovarja ženske, jim ponuja uvid v prihodnost za kavo, nato pa jih poskuša spraviti v posteljo.