NIČ VES SAMSKI?

Plestenjakova "ta nova" je iz Maribora?

mv
18. 8. 2016, 07.11
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 10.00
Deli članek:

Slovenski pevec Jan Plestenjak je na svojem facebooku objavil posnetek, s katerim po mnenju mnogih namiguje, da ima novo dekle, ki naj bi prihajalo iz Maribora. Je to res ali je s posnetkom le spretno promoviral svoje prihodnje koncerte?

Promocijsko gradivo
Plestenjak je namigni, da je njegova nova izbranka iz Maribora.

Mare Vavpotič
Nazadnje so Jana povezovali z nekdanjo misico Tino Gaber.

Jan Plestenjak je nedvomno eden najbolj skrivnostnih slovenskih estradnikov, ko gre za zasebno življenje. Navadno mu uspe dolgo skrivati srčne izbranke, ko se mediji dokopljejo do kakršnegakoli dokaza o njegovem ljubezenskem življenju, pa se njegova razmerja po navadi že zaključijo. V zadnjem letu so ga povezovali s kar nekaj lepoticami, med njimi tudi z nekdanjo misico Tino Gaber ter voditeljico Taro Zupančič. Obe razmerji sta bili od začetka zaviti v tančico skrivnosti in v javnost ni prišla niti ena skupna fotografija pevca z izbrankama. Resnico tako poznajo le oni trije, in kot kaže, Plestenjak nima nikakršnega namena kadarkoli spremeniti odnosa do medijev glede svoje zasebnosti.

Nova ljubezen ali le stara uspešnica?

A vseeno je na svojem facebook profilu objavil video, v katerem v kamero reče le nekaj besed: »Baje, da je iz Maribora.« To je bilo dovolj, da so se sprožile govorice, da je pevec zaljubljen, njegova nova izbranka pa je Mariborčanka. Seveda to ni nujno res, saj je stavek, ki ga Jan pove v videu, tudi del besedila njegove uspešnice Tvoj song, v katere videospotu nastopa dekle, ki zelo spominja na njegovo nekdanjo ljubezen Martino Kajfež. Je torej glasbenik res na novo zaljubljen ali je le spretno promoviral svojo glasbo, s katero ga čaka kar nekaj pestrih koncertnih tednov?