PO OČETOVIH STOPINJAH

Obamova hči ujeta z marihuano

mv
14. 8. 2016, 15.48
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 10.00
Deli članek:

Malio Obama, 18-letna hčerka ameriškega predsednika Baracka Obame, so pred dnevi opazili na glasbenem festivalu Lollapalooza v Chicagu, prah pa je dvignila sumljiva cigareta v njenih ustih, ki močno spominja na marihuano.

youtube
Najstnico so ujeli z marihuano v ustih.

Osemnajstletna Malia se je odločila, da si po končani maturi privošči enoletni premor pred začetkom študija na prestižni univerzi Harvard, saj si bolj kot vse želi biti popolnoma običajna najstnica.

youtube
Na festivalu Lollapalooza je Malia sproščeno plesala s prijateljicami.

Pred dnevi se je udeležila glasbenega festivala v Chicagu in se sprostila v družbi prijateljic. Eden od obiskovalcev je na video ujel, kako Malia brez zadržkov pleše, v nekem trenutku pa kadi marihuano. Posnetek je v hipu obkrožil svet, Malia pa se je znašla pod plazom kritik tistih, ki menijo, da to ni primerno obnašanje hčerke ameriškega predsednika. Na njeno stran se je sicer postavilo ogromno ljudi, ki menijo, da ima najstnica vso pravico, da uživa v družbi svojih vrstnikov. Začeli so celo spletno gibanje Let Malia Live, ki od tabloidov zahteva, naj jo pustijo pri miru in ji privoščijo zasebnost, ki si jo zasluži.

youtube
Vseeno ji je bilo, kdo jo vidi.

Tudi Barack je rad kadil

Barack hčerkinega kajenja marihuane še ni komentiral, znano pa je, da je tudi sam v času študija rad posegel po tej opojni substanci, tako da verjetno z Malio glede tega ne bo preveč strog. Predsednik se sicer že od vsega začetka nadvse trudi, da bi svoji hčerki obvaroval pred pritiski javnosti, saj želi, da odraščata kar se da normalno.

Tudi njen oče je v času študija rad prižgal kakšen džoint.