LEPOTNI IZBOR

Imamo novo mis turizma

bp
13. 8. 2016, 20.43
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 10.00
Deli članek:

Na zdaj že tradicionalnem izboru Miss turizma Slovenije, ki je tudi letos potekal v Piranu, so v družbi znanih obrazov razglasili novo lepotico, Monico Flego, ki nas bo zastopala na svetovnem izboru Miss Tourism World na Tajskem, krono pa ji je predala lanska zmagovalka Anja Antič.

Mediaspeed
Po tehtni odločitvi je največ glasov žirije dobila Monica Flego, ki bo Slovenijo ponosno zastopala na svetovnem izboru.

V prelepem Piranu je potekal izbor mis turizma 2016, kjer se je v ožji izbor uvrstilo deset finalistk, ki so se potegovale za laskavi naziv in številne nagrade. Dogodek je kot po navadi povezovala voditeljica Mojca Mavec, za popestritev dogajanja pa so s svojimi nastopi poskrbeli Društvo baletnih umetnikov Slovenije, primadona slovenske zabavne glasbe Helena Blagne, pevka Jasna Stanič, operni pevec Nace Junkar, plesalci Plesne šole Minimundo, skupina Sam's fever, pevski duet Steffy & Gregor Ravnik, finalist šova Slovenija ima talent Žiga Lakner in kralj slovenskih ljudskih src Werner Brozović.

Mediaspeed
Na velikem lepotnem izboru v Piranu se je v več izhodih predstavilo deset finalistk za mis turizma 2016.

Na koncu je po tehtni odločitvi največ glasov žirije dobila Monica Flego, prva spremljevalka je postala Urša Praprotnik, druga spremljevalka pa Samanta Bartulović. »Presrečna sem, da sem dobila naziv mis turizma, nosila ga bom častno in ponosno. Tudi na svetovnem izboru bom dala vse od sebe, da bom Slovenijo predstavila v najlepši in najboljši možni luči,« je takoj po razglasitvi povedala novopečena lepotica, ki je med drugim dobila tudi krono Zlatarne Celje.