Zabava

Antonija Šola bi s Klemnom posnela duet

Alesh Maatko
28. 7. 2016, 11.14
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 10.00
Deli članek:

V studiu Radia Aktual je bilo te dni znova veselo, saj je vse skupaj obiskala pevka, kantavtorica, avtorica številnih pesmi ter igralka Antonija Šola, ki je aktualovcem predstavila novo pesem.

Antonija pravi, da obožuje koncerte, na katerih se lahko sreča s svojo publiko, rada pa ima tudi sodelovanje s kolegi glasbeniki.

Za vse tiste, ki morda še ne veste, naj povemo, da se je Antonija Šola kot besedilopiska podpisala pod številne skladbe, med njenimi glasbenimi naročniki pa so bila zveneča imena, kot so Toše Proeski, Zdravko Čolić, Oliver Dragojević, Vinko Coce, Tony Cetinski, Nina Badrić, Crvena jabuka, Željko Bebek, Lepa Brena, Maja Šuput, Mate Bulić, Emilija Kokić, Danijela Martinović, Alen Vitasović, Alen Nižetić, Gazde, Minea, Tijana Dapčević in številni drugi.

Ideja za novo pesem

Med gostovanjem na Radiu Aktual se je Antonija Šola aktualovcu Tonyju zahvalila, saj ji je s komplimentom »prelesten glas v telesu lepotice« dal idejo za, kot pravi sama, novo pesem. A še preden bo nastala ta pesem, je poslušalcem predstavila svojo najnovejšo pesem Volimo se, volimo, s Klemnom Bunderlo pa sta odlično odpela njeno pesem Volim osmijeh tvoj.

Antonija je Klemnu poklonila velik kompliment, saj nam je zaupala, da dolgo časa zaradi izgube Tošeta ni mogla prepevati te pesmi, s Klemnom pa bi si želela v prihodnosti posneti še kak duet! Navdušil je tudi Štefan Šarkezi, vrhunski multiinstrumentalist, saj skoraj ni inštrumenta, ki ga ne bi znal pripraviti do tega, da iz njega izvabi mile zvoke. Izkazal se je seveda tudi kot izjemen glasbeni spremljevalec, izraz zamaknjenosti na njegovem obrazu pa je povedal vse – popoln glasbeni dogodek na Radiu Aktual.

Pesem z videospotom

Antonija je za pesem posnela tudi videospot, v katerem je obkrožena s skupino zapeljivih deklet, s katerimi se zabava na plaži in po klubih v Istri.