Zabava

Lepotička Lucija kot morska deklica

Alesh Maatko
27. 7. 2016, 21.07
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 10.00
Deli članek:

Slovenija je konec junija dobila novo Miss Universe Slovenije 2016. To je postala 24-letna Lucija Potočnik iz Mislinje, ki jo jeseni čaka kar nekaj obveznosti, čez nekaj dni pa se odpravlja na oddih.

Osebni album
Morska deklica Lucija.

Lucija nam je v prijetnem klepetu zaupala, da raje odpotuje v kraje, kjer vzame s sabo sončna očala, brisačo in dvodelne kopalke kot pa smuči ali rokavice.

»Bolj prisegam na tople kraje s peščeno plažo, modrino morja in prečudovito naravo. V začetku meseca avgusta si bom privoščila oddih v prelepih Moravskih toplicah. Slano morsko vodo pa bom imela priložnost okusiti na dopustu v mesecu septembru, kjer si bom še zadnjič napolnila baterije pred ponovnim skokom v jesen ter zimo,« pravi lepotička, ki se kampiranju raje izogiba, saj je imela pred leti slabo izkušnjo in je domov prišla bolj utrujena kot pa spočita.

Osebni album
Lucija uživa v poletnih večerih, ki so preživeti ob zakurnjenem ognju, na žaru pečeni hrani in ob prijetnem pogovoru.

»Bilo je leto dežja in burje, s seboj pa sem vzela same poletne stvari in nisem bila pripravljena na hladne noči. Najraje rezerviram apartma, vendar mora biti obvezno klimatiziran in imeti kakšen prostor za žar v naravi. Prostor za žar je zame pomemben, saj uživam v  poletnih večerih, ki so preživeti ob zakurjenem ognju, na žaru pečeni hrani in ob prijetnem pogovoru. H koncu poletja in k žaru spada tudi pečena koruza. Tako se proti koncu poletja odpravim na sosedovo njivo polno posajene koruze, kjer kljub dovoljenju in vednosti sosedov v sebi še vedno nosim občutek 'rabutanja'.  Vsako poletje je zame polno dogodivščin in jasno je, da prehitro mine,« je zaključila.