Diva v solzah

Heleno Blagne sin spravil v jok

Mojca Vakselj
26. 7. 2016, 20.30
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 10.00
Deli članek:

Slovenska pevka Helena Blagne nikoli ni skrivala ponosa nad svojim edinim sinom Kristijanom, ki se ji je rodil v zakonu s podjetnikom Mitjo Zamanom. Njen deček pa je vmes močno zrasel in pred dnevi dopolnil 18 let! Ob tej priložnosti se je na poseben način zahvalil svoji mami.

facebook
Predano mamo je pretresla sinova iskrenost.

instagram
Kristijan je ponosen na svojo mamo, ona pa nanj!

Helena Blagne je svojega sina Kristijana vedno opisovala kot svojo največjo podporo, zaklad in ponos, očitno pa si podobno o svoji mami misli tudi najstnik, ki je pred dnevi dopolnil 18 let.

Ob dosegu polnoletnosti je na svojem instagramu objavil mamino fotografijo in pod njo zapisal ganljivo sporočilo. » Pred 18 leti je ta prekrasna ženska rodila mene. Brez nje danes ne bi bil tak, kot sem. Vse najboljše meni!« je zapisal Kristijan, njegove spletni sledilci pa so se strinjali, da je Helena neverjetna ženska in da je lahko srečen, da ima tako mamo. Helena je svojemu edincu ob polnoletnosti priredila ogromno zabavo, najstnik pa je nato slavje s prijatelji nadaljeval pozno v noč.

Pevka vedno poudarja, da je izjemno ponosna nanj ter da je presenečena in ganjena nad njegovo srčnostjo.

instagram
Najstnik je zrasel v postavnega moškega.

Popolnoma mu zaupa

Njun odnos je poln zaupanja, zato je prav nič ne skrbi, da Kristijan sam brez nje s prijatelji potuje naokoli. V kratkem se bo odpravil na morje v sosednjo Hrvaško, konec avgusta pa bosta menda skupaj odpotovala na glasbeni festival v Ohrid. Njun odnos ni le odnos med mamo in sinom, ampak vse bolj spominja na prijateljstvo med dvema človekoma, ki sta skupaj marsikaj preživela in uživata v družbi drug drugega.