Zabava

FOTO: Princ George je čisto preveč razvajen

Mojca Vakselj
26. 7. 2016, 15.30
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 10.00
Deli članek:

Princ William je pred dnevi poskrbel za priznanje, ki je v hipu osvojilo naslovnice tabloidov po vsem svetu. Dejal je namreč, da se mu zdi, da je njegov prvorojenec, princ George, čisto preveč razvajen, saj je za tretji rojstni dan prejel vrsto dragih daril.

Za rojstni dan prejema darila z vsega sveta.

Kraljevi par, princ William in vojvodinja Catherine, sta se preteklo nedeljo udeležila regate, na kateri sta navijala za eno od ekip. Na dogodku sta se zapletla v pogovor s skupino mladostnikov, ki so prav tako spremljali napeto tekmo, in jim zaupala, kaj si mislita o vzgoji svojih dveh otrok.

Eden med njimi, 10-letni Zak, je bil še prav posebej radoveden. Williama je vprašal, kakšna darila je za rojstni dan dobil princ George, in ga spravil v zadrego. »Ne bom povedal vsega, a ... George je dobil čisto preveč daril za moj okus. Preveč je razvajen. Ladje pa ga sicer še ne zanimajo,« je razložil dečku, ki se je tekmovanja udeležil, ker je bil izbran na natečaju, da izdela pokal za zmagovalca regate.

Ni želel našteti daril

William je tako seznam prestižnih daril, ki jih je njegov prvorojenec prejel za tretji rojstni dan, obdržal zase. V preteklosti je malček namreč prejel kar nekaj smešno dragih stvari od visokih prijateljev svojih staršev. Lani so ga recimo med drugim razveselili z hiško na koleščkih, ki je vredna kar 20 tisoč evrov, Barack Obama pa mu je z ženo poklonil posebej zanj narejenega lesenega konjička. Njegova starša se sicer trudita, da bi s sestrico Charlotte odraščala čim bolj normalno.