Srhljivo

Michael Jackson poskušal pretentati naravo

b.p.
22. 7. 2016, 20.15
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 10.00
Deli članek:

Čeprav je od smrti legendarnega kralja popa že kar nekaj let, na dan še vedno prihajajo bizarne podrobnosti iz njegovega življenja, ki jih svetu brez zadržkov sporoča njegov zdravnik dr. Conrad Murray.

Jackson je imel tudi težave z stopali, saj je imel hude žulje in otiščance ter močna glivična vnetja.

Conrad Murray, ki je bil leta 2011 spoznan za krivega uboja Michaela Jacksona in za svoj zločin dobil štiri leta zaporne kazni, ima zdaj razvezan jezik, saj svetu vsak teden razkrije nekaj novih skrivnosti o pokojnem kralju popa.

facebook
Michaelov zdravnik je priznal, da si je kralj popa že kot najstnik dajal najverjetneje hormonske injekcije, da je prestavil puberteto.

Jackson je menda z injekcijami hormonov že kot najstnik poskušal pretentati naravo in preložiti puberteto. Jackson naj bi tako že pri rosnih 13 letih začel s posegi v svoje telo. »Kar mi je povedal v eni od noči, ko je govoril kot v nekakšnem transu, mi je dalo vtis, da si je dajal injekcije, najverjetneje hormonske, da je prestavil puberteto,« je za The Mirror povedal Murray in dodal, da je tako hotel preložiti mutiranje glasu in ohraniti čim bolj deški, visok glas.

Druga stvar, ki jo je razkril o pokojnem kralju popa, pa so bila njegova stopala, ki so bila menda v katastrofalnem stanju. Imel je hude žulje in otiščance ter močna glivična vnetja, zaradi česar je trpel hude bolečine, še posebej med plesom na vajah in koncertih. A ker je hotel svoje težave zadržati zase, ni hotel do pedikerjev in zdravnikov, vse dokler ga Murray ni prepričal v nasprotno.