Kot v raju

FOTO: Sanjske počitnice igralke Ane Dolinar

mv
19. 7. 2016, 21.15
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 10.00
Deli članek:

Slovenska igralka Ana Dolinar, ki med gledališko sezono ni zaposlena le z nastopanjem na odru ljubljanskega gledališča, ampak tudi s snemanjem serije Ena žlahtna štorija, si je s hčerkama in partnerjem Sebastijanom Horvatom privoščila šesttedenski oddih na sanjskem Baliju.

facebook
Srečna v družbi hčerk.

Ana ima za sabo precej pestro leto, saj je bila na pragu ločitve, nato pa je zgladila odnos z možem, režiserjem Sebastijanom Horvatom, in posvojila deklico iz Gane. Avgusta bo leto dni od uradne posvojitve in trenutka, ko je igralka drugič postala mama. S Horvatom ima namreč štiriletno hčerko Ronjo, ki se je sestrice nadvse razveselila.

Mala Nana Ama se je lepo vključila v družino, in čeprav je Ana vmes večkrat priznala, da je bila posvojitev velika preizkušnja ter lekcija zanjo, je družina skupaj prebrodila vse ovire, in sodeč po fotografijah, ki jih Ana objavlja na svojem facebook profilu, uživajo kot že dolgo ne. Igralka in režiser sta namreč svoji malčici za šest tednov odpeljala na sanjski Bali, kjer ne manjka rajskih plaž, poleg tega pa imata deklici veliko priložnost spoznati nove kulture.

Uresničile so se ji sanje

»Bali bo naš dom naslednjih šest tednov. Počutim se, kot da bi se mi uresničile sanje,« je na začetku potovanja na spletu zapisala Ana. Fotografije, ki jih igralka dokaj redno deli s svojimi spletnimi prijatelji, prikazujejo idilo morskega raja, v katerem Ronja in Nana Ama več kot očitno uživata. Anin partner Sebastijan je tisti, ki se največkrat znajde za objektivom, saj ga ni opaziti na nobeni objavljeni fotografiji, v ospredju so tako njegova tri dekleta, ki se bodo zagotovo težko poslovila od sanjskega Balija.