Zabava

Princ Harry po novem tudi pevec?

bp
1. 7. 2016, 21.31
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 09.59
Deli članek:

Britansko kraljestvo je doživelo nekaj, kar se ni zgodilo že dolgo. Potem ko je priljubljeni princ Harry nastopil na dobrodelni prireditvi, kjer je z mikrofonom stopil na oder in zapel s skupino Coldplay, se zdaj mediji sprašujejo, ali so dobili novo kraljevo pojočo zvezdo?

Facebook
Največje presenečenje večera je bil zagotovo zaključek koncerta, ko je mladi princ zapel skupaj s Chrisom Martinom in otroškim zborom.

Na dobrodelnem koncertu, ki se je odvijal na trati Kensingtonske palače in ki ga je gostil priljubljeni britanski princ Harry, je nastopila svetovno znana britanska zasedba Coldplay. Največje presenečenje večera je bil zagotovo zaključek koncerta, ko je mladi princ zapel skupaj s Chrisom Martinom in otroškim zborom. Sicer princ Harry v rokah ni imel mikrofona in je petje glavnega vokala prepustil pevcu Martinu, a je s svojimi plesnimi gibi in popevanjem za otroškim pevskim zborom kljub temu navdušil vse navzoče.

Facebook
Harry je petje glavnega vokala prepustil pevcu Chrisu Martinu, a je s svojimi plesnimi gibi in popevanjem za otroškim pevskim zborom kljub temu navdušil vse

To je bil tudi prvi tovrstni pop koncert, ki se je kadarkoli odvil na posestvu Kensingtonske palače, organizirala pa ga je dobrodelna organizacija Sentebale, ki jo je ustanovil in jo odlično vodi prav princ, njen namen pa je pomagati vsem otrokom iz Afrike, okuženim z virusom HIV in obolelim za aidsom. Glasbenega dogodka, kjer so zbirali sredstva za organizacijo, se je udeležilo 3000 ljudi, dobrega vzdušja pa ni pokvaril niti rahel dež, za kar je s svojo razigranostjo poskrbel princ Harry, ki je povedal, da naj bodo vsi lepo brez skrbi, da bi začel peti, saj v šali priznava, da sam niti nima posluha. A ko gre za dobrodelnost, niti ni važno, ali kdo zna peti ali ne, še posebej če gre za enega najbolj znanih princev na svetu.