Pločnik slavnih

Koga še čakajo zvezde?

mv
1. 7. 2016, 19.01
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 09.59
Deli članek:

Vsi, ki ustvarjajo v Hollywoodu, si želijo, da bi nekoč dobili znamenito zvezdo na Pločniku slavnih v Los Angelesu, kjer so se poklonili talentu že več kot 2500 umetnikov. In kdo so tisti, ki se bodo prestižni družbi pridružili v kratkem?

Boštjan Tacol
Hugh Laurie ali Dr. House bo svojo zvezdo dobil leta 2017.

zimbio
Tudi Goldie Hawn se bo končno razveselila svoje zvezde na Pločniku slavnih.

Vir: Instagram
Tyra Banks bo nagrajena za svoje delo na področju mode in televizije.

Na seznamu imen, ki jih bodo v Los Angelesu počastili leta 2017, se je znašel tudi britanski igralec Hugh Laurie, najbolj znan po svoji vlogi v seriji Dr. House. Iz sveta igre bodo zvezde dobili še Dwayne »The Rock« Johnson, Amy Adams, Goldie Hawn, Chris Pratt, Ryan Reynolds, Mark Ruffalo, Eva Longoria in ustvarjalec filma Night of the Living Dead, George A. Romero. 

Zvezda tudi za NSync

Niso pozabili niti na glasbene zvezdnike in tako bodo zvezde v prihodnjem letu pripadle raperju Iceu Cubu, pevcu Johnu Legendu ter skupinama NSync in New Edition z Bobbyjem Brownom, poročajo tuji mediji. Zvezdnike je izmed več 100 nominacij izbral poseben odbor. Vin Di Bona, član komisije, je nove prejemnike opisal kot skupino ljudi z neverjetnim talentom, ki bodo zadovoljili okuse mnogih oboževalcev. »Vem, da se bodo razkritja svojih zvezd spominjali z velikim veseljem. Tudi jaz komaj čakam, da prav vsakogar izmed njih sprejmem v našo družino,« je dodal. 

Tyra Banks na pločniku slavnih

Svojo zvezdo bodo naslednje leto dobili še manekenka Tyra Banks, Sarah Silverman, igralca Jason Bateman in Jeffrey Tambor ter igralka Rita Wilson. Od leta 1960 so na Pločnik slavnih postavili 2583 zvezd, vsak izbranec pa mora za prostor med slavnimi kolegi plačati donacijo v vrednosti približno 27.000 evrov.

zimbio
Čeprav skupina Nsync ne obstaja več, jo bodo počastili z zvezdo v Hollywoodu.