Pornesa

La Toya razočarana nad moškimi

Mojca Vakselj
29. 6. 2016, 21.20
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 09.59
Deli članek:

Najbolj znana slovenska pornesa, LaToya, ki sicer po novem uporablja ime Lilli Murati, saj se želi umakniti od svojega prejšnjega imidža, nam je potožila, da je izjemno razočarana nad moškimi, ki ne vedo, kako se obnašati do dame.

Facebook
Z novim imenom Lilli Murati sta prišli tudi odločnost in borbenost za to, kar si zasluži v razmerju.

Svetlolasa seks bomba nam je zaupala, da se je zadnje mesece dobivala z moškim, ki jo je nato močno razočaral.

»Jezna sem, ker me moški ne poslušajo in me na koncu izgubijo zaradi neumnosti. V nekem trenutku vse naredi za mene, mi pripravi zajtrk in mi ga prinese v posteljo, me pelje ven na kosilo, me cel dan razvaja, zvečer, ko se gremo zabavat v javnost, pa pred mano osvaja druge ženske!« nam je svojo frustracijo razložila Lili in dodala, da ji to ni všeč.

»S tem me ponižuje. Ko sem z nekom, ne gledam drugih moških, ker se to ne spodobi,« pravi pornesa. Zaradi incidenta se je z njim več dni prepirala in mu poskušala dopovedati, da se ji to ne zdi prav, on pa se je izgovarjal, da je preveč zaposlen, da bi se o tem pomenila do konca. »Tako sem bila jezna nanj, da sem ga na koncu polila z vinom,« nam je zaupala.

Ne ceni, kar ima

»Poznava se že nekaj časa, ker sem pred leti plesala pri njem v diskoteki, zdaj pa se intenzivno druživa zadnjega pol leta. Razočarana sem nad tem, da si me nekdo želi, potem pa ne zna ceniti tega, kar ima,« je obupana Muratijeva, ki pa se ne bo dala kar tako. »Napisala sem mu, da nisem zadnja stvar v njegovem življenju in da ga prosim za vsaj malo spoštovanja. Druge so morda tiho, jaz ne bom! Tak stroj ima zase, on pa gleda brezvezne ženske!« je za konec ogorčeno dejala Lili.