Zabava

Začel se je dvoboj za zadnje Laško

Oglasno sporočilo
29. 6. 2016, 12.06
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 09.59
Deli članek:

Začel se je dvoboj z veliko začetnico. Na TV ekranih že gledamo napoved hude besedne bitke Borisa in Sebastiana Cavazze za zadnjo steklenico Laškega. V novi kampanji Pivovarne Laško ste oče in sin znajdeta pred nepričakovanim zapletom: v gledališkem zaodrju jima je ostala le še ena steklenica Laškega. Zato se odločita zanjo pomeriti mož na moža z besednim dvobojem v rimah. Odločitev bo sprejeta v gladiatorskem stilu, o zmagovalcu bo odločil le glas občinstva.

Boris in Sebastian sta svoj dvoboj napovedala že v začetku meseca, pravkar pa lahko na TV ekranih spremljamo prvo epizodo. V njej sta oče in sin napovedala neizprosno bitko verzov za zadnjo osvežilno steklenico Laškega, gledalci pa že lahko položite prve stave oziroma oddate glasove za svojega favorita. O tem, kdo bo na koncu točil Laško, namreč odločajo izključno vaši glasovi. Glasovanje za zmagovalca dvoboja se zaključi v sredini avgusta in takrat bo znan dobitnik zadnje steklenice Laškega v hladilniku! Vabljeni torej, da obiščete spletno stran dvoboj.si, na kateri lahko poleg glasu oddate tudi svoj elektronski naslov in se naročite na predogled naslednje epizode. Na preizkus lahko postavite tudi lastno ustvarjalnost in na spletni strani oddate svojo rimo. Vaša pesniška duša vam lahko prinese lepo nagrado. Med drugim bo Pivovarna Laško poskrbela, da se nagrajenim srečnežem ne bo mogla ponoviti Borisova izkušnja, da v hladilniku ne bi našli Laškega.

Naročite se na predogled nove epizode in glasujte za svojega favorita na dvoboj.si – vaš glas bo odločil, kdo Laško bo točil! Preden glasujete, si poglejte stavo Borisa in Sebastiana.

Minister za zdravje opozarja: Prekomerno pitje alkohola škoduje zdravju!