Manjin dan iz sanj

Voditeljica Big Brotherja dahnila usodni da

Mojca Vakselj
29. 6. 2016, 20.45
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 09.59
Deli članek:

Manja Plešnar, voditeljica zadnje sezone Big Brotherja, je sicer po koncu snemanja priznala, da bo pogrešala delo v studiu, po drugi strani pa se je veselila počitnic, saj si je lahko končno vzela čas za poroko.

Voditeljica je z Daliborjem srečna že vrsto let.

Nekaj dni po koncu snemanja je zgovorna Ljubljančanka že pomerjala poročno obleko, saj je končno napočil čas, da se s svojim dolgoletnim izbrancem Daliborjem Stevićem poroči.

Zaradi njega se je Manja pred časom tudi preselila v Beograd, a se je zaradi obveznosti do oddaje Big Brother začasno vrnila v Slovenijo, kjer se je popolnoma predala delu. Medtem je vseeno pogrešala svojega zaročenca. Pred začetkom snemanja nam je zaupala, da poroka nedvomno bo, a da bo morala počakati na konec oddaje.

Poročil ju je njen najboljši prijatelj

In tako se je tudi zgodilo. Par je usodni da dahnil v centru Ljubljane, obkrožen s svojimi najbližjimi, med katerimi je bilo tudi kar nekaj znanih obrazov. Novico o poroki je Manja delila na svojem facebooku s fotografijo, ki jo je preprosto podpisala z: »Gospod in gospa Stević!«

Par je poročil Manjin najboljši prijatelj Gregor Jordan, prstane pa jima je izdelala slovenska oblikovalka Olga Košica. Mladoporočenca sta na ta trenutek čakala kar nekaj časa in poroka bi se zagotovo zgodila že prej, če Manja ne bi bila tako zelo zasedena.