KAKŠNA SPREMEMBA

FOTO: Kardashianove pred posegi

mv
24. 6. 2016, 06.55
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 09.59
Deli članek:

Sestre Kardashian svetu zabave kraljujejo s svojimi spletnimi objavami, v katerih se navadno kažejo le v najboljši luči.

Instagram
Fotografija izpred 15 let prikazuje spremembo v videzu slavnih sester ...

Objava najstarejše sestre Kourtney pa je vseeno poudarila dejstvo, ki ga ne gre spregledati – da so slavnim sestram, med drugimi, do popolnega videza pomagali tudi lepotni kirurgi! Sedemintridesetletna zvezdnica se je namreč na dan očetov spomnila svojega pokojnega očeta Roberta, ki je umrl leta 2003, in objavila fotografijo, na kateri so sestre še dokaj mlade.

Zimbio
... ki so danes videti brezhibno, a očitno ni bilo vedno tako.

Sestre Kardashian so v svoj popoln videz vložile ogromno denarja.

»Vsak dan te pogrešam, danes še prav posebej,« je zapisala pod fotografijo, na katero se je usul plaz komentarjev njenih sledilcev, ki pa se niso posvetili namenu objave, ampak so izrazili svoje mnenje glede videza sester nekoč in danes.

Zimbio
Največjo spremembo je opaziti pri 35-letni Kim.

Spravili so se na Kim

Večina jih je zapisala, da je zelo očitno, da so sestre veliko vložile v svoj videz. Predvsem 35-letna Kim si je po njihovem mnenju operirala kar nekaj delov telesa. »Ti si videti skoraj isto. Kim pa se je močno spremenila,« se je glasil le eden od tisočih komentarjev.

Zimbio
Tudi njihova mlajša polsestra Kylie Jenner ima pri svojih rosnih 18 letih za sabo že kar nekaj lepotnih posegov.

Oboževalci o Kourtneyjini fotografiji na instagramu:

»Kourtney je videti skoraj isto. Kim pa se je močno spremenila. Operirala si je vsaj nos, če ne še česa drugega.«

Oboževalci so prepričani, da si je temnolasa lepotica operirala nos in si povečala ustnice ter zadnjico, čeprav Kim to vedno znova zanika. »Vse to je stvar dobrega kota slikanja in svetlobe,« pravi 35-letnica, a ji večina ne verjame. Sprememba njenega obraza je vseeno malce prevelika, da pri njej ne bi imeli prstov vmes tudi kirurgi.