EVROVIZIJA

Zapestnica za srečo

Alesh Maatko
12. 5. 2016, 12.17
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 09.59
Deli članek:

ManuElla te dni v Stockholmu živi svoje sanje. In te sanje bodo zvečer resnično zaživele, če se bo njena pesem Blue and red v drugem predizboru uvrstila v finale.

Alesh Maatko
ManuElli je njen Marjan Hvala za srečo kupil prav posebno zapestnico z zvezdico.

Čeprav so obeti kot aprilsko vreme, ManuElla nikakor ni vrgla puške v koruzo. Ravno obratno. Sedemindvajsetletna Laščanka se zadnje dni, čeprav precej odmaknjena od vsega evrovizijskega dogajanja in blišča, v miru pripravlja na svoj življenjski nastop. Na srečo jo v Stockholmu spremlja tudi njen fant Marjan Hvala, ki je hkrati soavtor skladbe Blue and red. ManuElli to zelo veliko pomeni, saj ji je na vsakem koraku v oporo. V preteklosti se je namreč na tako velikem glasbenem tekmovanju že zgodilo, da so se zaradi psihičnih pritiskov nekateri tuji predstavniki psihično zlomili.

Alesh Maatko

Meditacija

A ker se slovenska Taylor Swift med drugim veliko ukvarja z meditacijo in ker verjame v "višje sile", ji bo zagotovo v pomoč pri večernem nastopu in v njeni nadaljnji karieri še prečudovita zapestnica, ki ji jo je v Stockholmu kupil njen partner. "Zapestnico z zvezdico švedske oblikovalke Efve Attling, ki oblikuje nakit in modne dodatke za znane osebnosti, mi je kupil moj Marjan. Ta zvezdica naj bi prinašala srečo in mi dala še dodatno motivacijo," nam je zaupala ManuElla, ki se v švedski prestolnici počuti odlično, saj je mesto zelo odprto in polno znamenitosti.

Alesh Maatko
ManuElla je, kot pravi, na evrovizijski nastop dobro pripravljena.

Osemnajst držav 

V drugem predizboru se bo predstavilo osemnajst držav, in sicer Latvija, Poljska, Švica, Izrael, Belorusija, Srbija, Irska, Makedonija, Litva, Avstralija, Slovenija, Bolgarija, Danska, Ukrajina, Norveška, Gruzija, Albanija in Belgija. Le deset najboljših po mnenju gledalcev in strokovnih žirij se bo uvrstilo na finalno prireditev.

Alesh Maatko
Glasbenika se v Stockholmu odlično počutita, ne nazadnje sta si v oporo na vsakem koraku.