Zabava

Parček združil prijetno s koristnim

sj
5. 5. 2016, 23.02
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 09.59
Deli članek:

Frontman zasedbe Siddharta je pred kratkim razkril svojo novo ljubezen, voditeljico Pop Ina Taro Zupančič, ki je tudi zaprisežena rokerica, zato ga z veseljem pospremi na katerega od koncertov.

Tomi in Tara sta si privoščila nekaj dni oddiha in počitnice na hrvaški obali združila z delovnimi obveznostmi.

In medtem ko fantje s Tomijem na odru »žgejo« svoje uspešnice, lepotička pod njim s preostalimi oboževalci veselo prepeva. Nič drugače ni bilo niti minuli vikend, ko je Siddharta nastopila na Collegiumovem Spring Break festivalu in poskrbela za neverjetno atmosfero.

Siddharta je še enkrat znova potrdila sloves najboljše slovenske glasbene zasedbe.

Tomi in Tara sta združila prijetno s koristnim. Rjavolasa voditeljica je namreč v Poreču na Spring Breaku ustvarjala reportažo za Pop In, zato sta nekaj dni mrzlo in zasneženo Slovenijo zamenjala za prijetno druženje s prijatelji na sončni in topli hrvaški obali. Čez dan sta uživala v kulinaričnih dobrotah Istre in se družila na zabavah ob morju, zvečer pa pohajkovala po ulicah Poreča in si ob povabilu DJ Umeka privoščila tudi kratko nočno zabavo v enem od klubov, kjer je tako kot na Siddharti v šotoru v Lanterni dan po tem rajalo več kot dva tisoč slovenskih udeležencev Spring Breaka.