Zabava

Tony Cetinski kmalu spet očka?

mv
5. 5. 2016, 21.03
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 09.59
Deli članek:

Hrvaški glasbenik Tony Cetinski je v nedavnem intervjuju za hrvaški portal namignil, da bo morda kmalu spet očka. Ne skriva, kako zelo uživa v ljubezni s svojo Dubravko, zato bi bil otrok logičen naslednji korak.

Arhiv Zvezde
Tony bo morda kmalu že tretjič postal očka.

Facebook
Tony se je pred dvema letoma že tretjič poročil, tokrat s piarovko Dubravko.

Tony Cetinski, ki se je konec januarja 2014 že tretjič poročil, cveti v ljubezni. S piarovko Dubravko Dujak sta bila pred tem v razmerju le osem mesecev, a sta oba svoje razmerje opisovala kot usodno ljubezen življenja. Danes, dve leti kasneje, sta še vedno zaljubljena do ušes, Tony pa je v nedavnem intervjuju hrvaškemu novinarju celo namignil, da bo morda kmalu že tretjič postal očka. »Kdo ve, morda pa res, zakaj pa ne. Želiva si otroka,« je v smehu diplomatsko povedal pevec, ki je sicer oče dveh otrok. S prvo ženo Antonelo Butigan ima 18-letnega sina Christiana, z drugo ženo Ivano Nobilo pa sedemletno hčerko Pio.

Facebook
Sin Christian zelo dobro igra kitaro.

Otroka po njegovi poti

Novinar ga je povprašal tudi po tem, ali bosta šla otroka po njegovi glasbeni poti, in Cetinski ni skrival ponosa nad svojima potomcema. »Sin odlično igra kitaro, čeprav ga nikoli nisem silil v glasbo, hčerka pa je še premajhna, da bi se vedelo, ali bo sledila moji glasbeni poti, je pa sama izrazila željo, da bi obiskovala ure solo petja. Priznam, da sem jo skušal odvrniti od tega, ker vem, da ženskam na glasbeni sceni ni lahko,« je ponosni očka dejal skozi smeh.

Facebook
Sedemletna hčerka Tonyja in Ivane Nobilo se želi učiti peti.