Astro

Horoskop za petek, 6. maja

W.Y.
6. 5. 2016, 06.55
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 09.59
Deli članek:

Če verjamete ali ne, v vsakem primeru je bolje biti vsaj malo pripravljen. Preberite današnji horoskop.

Profimedia
Kako kaže?

OVEN – Tekmovanje s sodelavci in težave z ohranjanjem harmoničnega odnosa z nadrejenimi bo lahko danes zelo stresno. Trdo morate delati in se boriti, da dosežete maksimalno korist.

BIK – Preverite, ali ste shranili vse, kar potrebujete pri nekem pomembnem projektu. Ne zavrnite predlogov, izkoristite vse, kar se vam ponuja in vam lahko vse skupaj le olajša.

DVOJČKA – Dan se bo začel z mešanimi občutki, vleklo vas bo na delo, morda bolj zaradi potrebe po akciji kot zaradi skrbi, a se ne boste veliko ukvarjali s poslom.

RAK – Končajte z delom, preden se odločite za zabavo. Osredotočite se na svoje cilje, dokončajte delovne naloge in nato pojdite ven s prijatelji, partnerjem ali družino.

LEV – Vse poteka po načrtih. Morda se boste začeli nekoliko dolgočasiti, saj morate čakati na partnerja ali prijatelja, ki bo precej zaseden, v svojem svetu. Tudi sami si lahko privoščite sprostitev.

DEVICA – Pozorno poslušajte, ko vam bo nekdo nekaj govoril. Določena sporočila bodo skrita med vrsticami in bodo najverjetneje potrdila nekatere vaše domneve.

TEHTNICA – Ne dovolite več, da so drugi ljudje vedno pomembnejši od vas. Kmalu se boste počutili bolje, saj boste veseli tega, da ste se končno postavili zase.

ŠKORPIJON – Avto se ne bo premaknil, če hkrati pritiskate na plin in na zavoro. Enako velja za vaše ljubezensko življenje. Odločite se, kaj bi pravzaprav radi.

STRELEC – Pokažite malce več volje do življenja. Tako se boste teh blokad rešili veliko hitreje in čas bo za nove cilje in načrte. To pa vsekakor potrebujete.

KOZOROG – Zadržano boste komunicirali z okolico in dolgo časa presojali, kdo je zares vreden vaše pozornosti. Veste, da vas jutri čaka naporen dan, in se vnaprej vznemirjate, čeprav ne morete spremeniti ničesar.

VODNAR – Pred vami je nekaj težav in nejasnosti, posebno v domačem krogu. Pravzaprav ste mirni in obzirni, toda vse se lahko spremeni, če ugotovite, da nekdo preizkuša vašo potrpežljivost.

RIBI – Ugotovili boste, da bi vam neka dodatna znanja že danes zelo koristila. Res, da bi s tem imeli nove obveznosti in naloge, vendar bi bilo zadovoljstvo toliko večje.