Zabava

Navihanke iščejo popolnega moškega

Alesh Maatko
23. 4. 2016, 16.15
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 09.59
Deli članek:

Navihanke, ki so na polno zaposlene z nastopi in jih v Sloveniji, Avstriji, Nemčiji in na Hrvaškem, v poletni sezoni od maja pa do septembra, čaka več kot 50, prepevajo, da hočejo imeti fanta, ki jih bo nosil po rokah.

Promo foto
Tanja, Tamara, Tina, Marjetka in Irena se te dni predstavljajo z novo skladbo, ki pa nosi zanje manj običajen naslov, Mr. Perfect, kar v prevodu pomeni Gospod Popolni.

Osebni album
Je Tanja v Ameriki našla novo ljubezen?

Da so dekleta zahtevna, že vemo, vemo pa tudi, da je bila lani na njihovi turneji po ZDA Tanja Čretnik (diatonična harmonika, klaviature) ujeta v objemu temnopoltega skrivnostneža (na fotografiji zgoraj). Je zanjo popoln ravno takšen? Morda pa zdaj išče nekaj drugega in je za ta namen tudi soustvarila besedilo nove skladbe.

VSE NI DALEČ OD RESNICE

Navihanke bodo namreč na poletnih nastopih zares iskale gospoda Popolnega oziroma Mr. Perfecta, kakor prepevajo, pa naj bi, ko bi ga videle, Tanja, Tamara, Tina, Marjetka in Irena takoj vedele, kateri je tisti pravi. Sledite torej njihovim nastopom in akciji iskanja popolnega. V maju bo poskočna navihana skladba Mr. Perfect dobila tudi remiks verzijo in videopodobo. Bomo torej že v videospotu videli, kakšen je za Navihanke tisti popolni?

POPOLN ZAKLJUČEK POLETJA

Če bodo navihana dekleta na polno zaposlena z nastopi vse do konca poletja, pa bo zanje poletje vrhunec doživelo ravno ob koncu, saj že septembra kljub natrpanemu urniku načrtujejo še izid novega albuma in njegovo promocijo. Takoj po tem pa se bodo zagotovo začele intenzivno pripravljati na njihov »mega« koncert, ki bo v prihajajočem letu, ko bodo praznovale 15-letnico delovanja skupine. Morda pa so pozabile poudariti, da mora biti njihov gospod Popolni tudi navihan in da jih pravzaprav potrebujejo pet!?