Zabava

Učiteljice uživale v zeleni prestolnici

Alesh Maatko
21. 4. 2016, 08.56
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 09.59
Deli članek:

Skupina Učiteljice, ki jo sestavljajo Ana, Matea in Silvia, je bila te dni poslovno v Ljubljani. Ko so dekleta opravila vse obveznosti, so preostanek časa namenila raziskovanju prestolnice.

Osebni album
Ko so opravile vse obveznosti, so preostanek časa namenile raziskovanju prestolnice in njene kulinarične ponudbe.

Učiteljice so kratek obisk namenile uživanju v kulinaričnih specialitetah in sprehodu po središču mesta: »Naš obisk je bil sicer kratek, vendar sladek, zelo smo se zabavale. Imele smo čas pojesti kosilo in popiti kavo ob Ljubljanici, se sprehoditi po središču, ostalo pa nam je še malo časa, ki smo ga namenile obisku odprte kuhinje. Matea in Silvia sta bili nad obiskom navdušeni, saj v Zagrebu takega koncepta ne poznajo. Poleg navdušenja nad hrano sta bili navdušeni tudi nad tem, kako lepo je Ljubljana urejena. Očaralo ju je zelenje, pa reka in arhitektura,« nam je obisk na kratko povzela Ana.

Osebni album

DRUŽENJE IN RAZISKOVANJE

»Ljubljano smo že večkrat obiskale, toda vedno imamo kakšne obveznosti. Neštetokrat smo se že peljale mimo, vendar si nikoli nismo vzele časa, da bi se ustavile in kaj pogledale. Vesele smo, da smo tokratni obisk uspele izkoristiti tudi za zasebno druženje in raziskovanje mesta. Zagotovo se bomo večkrat ustavile, če ne drugega, na kosilu, nad kulinariko smo namreč vse navdušene,« so še dodala dekleta iz skupine Učiteljice.

Osebni album
Ana, ki prihaja s Ptuja, je prijateljici iz Hrvaške peljala na sprehod po središču mesta.