Zabava

Konec skrivne naloge, konec romantike!

bp
6. 4. 2016, 18.31
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 09.59
Deli članek:

Prejšnji teden sta nova tekmovalca šova Bilo je nekoč, Emanuela in Niki, imela misijo, da prepričljivo igrata zaljubljeni par. Po uspešno zaključeni skrivni nalogi pa so se med njima že začela huda trenja.

Planet TV
Vse kaže, da se je »vojna« med nekdanjima navideznima zaljubljencema v resnici šele začela …

Emanuela in Niki, ki sta na posestvo resničnostnega šova Bilo je nekoč prišla zadnja, sta prejšnji teden uspešno izpeljala skrivno nalogo, ko sta se morala pretvarjati, da sta zaljubljeni par. Za nagrado sta si priborila nedotakljivost na petkovem forumu. Zdaj, ko je naloga mimo, pa vse kaže, da je konec tudi dobrih odnosov med njima. Emanuela je namreč hotela poskrbeti za miši, ki so jih dobili vajenci kot darilo od branjevke, in jim je zgradila kletko, ko pa je preostale vprašala, kam naj kletko z mišmi postavi, ji je Niki precej nesramno zabrusil, naj si jih »vtakne v rit«!

planet tv
Ko je vprašala, kam naj postavi kletko z mišmi, ji je Niki zabrusil: »V rit si jih vtakni!«

Tak odnos je Emanuelo močno razjezil, Nikiju je zagrozila, da mu bo miši pač stresla v posteljo. Na koncu je povedala, da jo je s to potezo zelo razočaral. In vse kaže, da se je »vojna« med nekdanjima navideznima zaljubljencema v resnici šele začela … A to ni edina stvar, ki tare Emanuelo, sama namreč skriva še eno skrivnost, in sicer ne želi, da bi ljudje izvedeli, v kakšnih odnosih je z očetom. Emanuela je priznala, da imata z očetom precej nerazčiščenih stvari in da je na neki način z vstopom v šov zbežala tudi pred težavami iz vsakdanjega življenja.

planet tv
Zdaj, ko je naloga mimo, vse kaže, da je konec tudi dobrih odnosov med njima.