Zabava

Pia napovedala knjigo in skoraj umrla!

B.P.
5. 4. 2016, 21.16
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 09.59
Deli članek:

Lanska zmagovalka šova Big Brother Pia Filipčič se je gledalcem v srca usidrala s svojo iskreno željo po spremembi spola, o kateri bo zdaj spregovorila v svoji prvi knjigi.

facebook
Pia bo izdala knjigo, v kateri bo spregovorila o svoji spremembi spola in skrivnostnem ljubezenskem življenju.

ProPlus
Potem ko se je vračala s sestanka z založbo, s katero se je pogovarjala o izidu nove knjige, je na cesti doživela hudo prometno nesrečo.

Lanska zmagovalka šova Big Brother PiaFilipčič je, odkar je zmagala v šovu, ves čas obdana z vprašanji, kdaj bo, če sploh, doživela veliko spremembo spola, ki jo je ves čas napovedovala. A kot pravi, je to dolgotrajen proces in je že v postopku spremembe spola, zato upa, da bo preobrazbo končala že letos. Lepotičko pa čaka še en nov izziv, in sicer bo izdala knjigo, v kateri bo spregovorila o svoji spremembi spola in skrivnostnem ljubezenskem življenju. »Sem tik pred podpisom pogodbe, tako da bo knjiga že zelo kmalu zunaj, poleg tega boste izvedeli vse o mojem ljubezenskem življenju,« je povedala Pia.

OD PODPISA DO PREŽIVETJA

Potem ko se je vračala s sestanka z založbo, s katero se je pogovarjala o izidu nove knjige, je na križišču pri ljubljanskem parku Tivoli in hotelu Lev doživela hudo prometno nesrečo. »Priznam, da nisem bila dovolj pozorna na cesto in hitrost, zato se mi ob rdeči luči ni uspelo pravočasno ustaviti. Zaletela sem se v avtomobil, ki se je ustavil pred mano,« nam je pojasnila Pia in dodala, da je imela po policistovih besedah veliko srečo, da je nesrečo preživela brez hujših posledic. »Policist je rekel, da ob takšni hitrosti in udarcu niti zračna blazina ne pomaga. Še dobro, da sem bila pripasana, saj bi v nasprotnem primeru poletela skozi okno in umrla,« je šokirana priznala Pia, ki jo je po čudežu odnesla samo s potočenimi rokami.