Zabava

Doživela in preživela je preteklost

B.P.
5. 4. 2016, 20.37
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 09.59
Deli članek:

jasna Kuljaj, ki v oddaji Bilo je nekoč: Brez cenzure komentira dogajanje v resničnostnem šovu, in zmagovalca obeh sezon Kmetija: Nov začetek, Denis in Faki, so iz prve roke izkusili, kako so živeli nekoč.

Jasna, ki je v šov vstopila kot »županova Micka«, se je tudi sama morala znajti brez številnih sodobnih pripomočkov, saj ni imela nobenega privilegija.

Potem ko je morala seksi voditeljica oddaje Brez cenzure Jasna Kuljaj za komentatorsko mizo večkrat poslušati očitke, da ne more komentirati stvari, ki jih sama ni izkusila, je padla odločitev, da temu naredi konec. Spakirala je kovček in se za nekaj dni odpravila na Vrhniko, kjer snemajo najbolj napet resničnostni šov letošnje pomladi, ter se vselila v dvorec šova Bilo je nekoč. Če je doslej dogajanje v šovu spremljala le prek malih ekranov, je Jasna zdaj na lastni koži občutila, kaj pomeni vrniti se dvesto let v preteklost. 

Planet TV
Jasna je za komentatorsko mizo večkrat poslušala očitke, da ne more komentirati stvari, ki jih ni izkusila, zato je padla odločitev, da temu naredi konec.

»NISEM MEHKUŽNA«

Jasna je v šovu bivala pod enaki pogoji kot tekmovalci in se tako za vse čase znebila očitka, da je »mehkužna«. Ko je seksi Jasna vstopila v šov, se je tudi sama morala znajti brez številnih pripomočkov, ki jih poznamo danes, saj ni imela nobenega privilegija. »Med gledanjem šova Bilo je nekoč me je začelo zanimati, kako bi se sama znašla v tako ekstremni situaciji, kot je življenje s popolnimi neznanci v letu 1810. Poleg spopadanja s težkimi bivalnimi razmerami sem želela bolje spoznati same tekmovalce, ki jih komentiram v oddaji Brez cenzure. Zdaj imam natančnejšo sliko o tekmovalcih in o bivalnih razmerah v dvorcu. Izjemna, neponovljiva izkušnja!« je povedala Jasna, ki je v šov vstopila kot »županova Micka«. 

POSKRBELA ZA PREOBRATE V ŠOVU

Jasna sicer v šovu ne sodeluje kot tekmovalka in se ne bori za 50 tisoč evrov, v šov je odšla predvsem po novo izkušnjo in s tekmovalci delila nekaj nasvetov. Kot »županova Micka« pa je s seboj prinesla nekaj litrov cvička za moške tekmovalce in nekaj lepotilnih pripomočkov za ženske tekmovalke. In prav s svojim prihodom na posestvo šova Bilo je nekoč je dodobra prevetrila dogajanje v šovu in odnose med tekmovalci. V hiši je preživela le nekaj dni, kako se je ujela s tekmovalci in kakšne naloge je morala opravljati, bomo kmalu izvedeli v šovu Bilo je nekoč.