Zabava

Moško maščevanje ženskam

bp
25. 3. 2016, 18.44
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 09.59
Deli članek:

Člani moške ekipe so se v novo jutro prebudili prešerne volje, saj so si že zagotovili nedotakljivost. Razposajenost pa so izkoristili tudi za maščevanje ženski ekipi, ki pa se pripravlja, da vrne udarec.

planet tv
Najpomembnejše za moško ekipo je, da se rešijo ene od članic Štajerskega klana, ki je številčno najmočnejši.

Gvidova zmaga pri tedenski obrti je v moško sobo prinesla nekaj pozitivne energije, ki je je v zadnjih dneh primanjkovalo. Ko so zjutraj vstali, so ugotovili, da dekleta še vedno spijo, saj jim tudi pri županovi nalogi ne kaže najbolje. Fantje so se odločili, da situacijo izkoristijo za maščevanje, in so jih šli budit na zelo hrupen način. Podobno so pred nekaj dnevi storila tudi dekleta. V ženski spalnici se je nato začela debata, kako so fantom zrasla krila po zmagi pri obrti. Predvidevajo, da jim bodo po zmagi pri županovi nalogi še bolj. Same so nad to nalogo že obupale in le še čudež jih lahko reši.

V ženski spalnici se je začela debata, kako so fantom zrasla krila po zmagi pri obrti. Predvidevajo, da jim bodo po zmagi pri županovi nalogi še bolj. 

DEKLETOM LAHKO ZAGRENIJO ŽIVLJENJE

Pred prihodom župana na posestvo so fantje naleteli na nenavadno odkritje. Če ga pokažejo županu, bo dekletom gotovo izrečena stroga kazen. Fantje, zbrani v kuhinji, so namreč želeli zanetiti ogenj, da bi si lahko pripravili zajtrk, pri tem pa so našli ostanke papirja, kar naj bi dokazovalo, da dekleta niso uporabila vseh surovin, kot je zaukazal župan. To bi lahko bil njihov as v rokavu, če bi bil župan neodločen pri razglasitvi zmagovalca pri tedenski nalogi. Njihov pogovor je slišala Breda, ki jim je takoj očitala, da so takšne poteze podle.

UNIČITI HOČEJO ŠTAJERSKI KLAN

planet tv
Dve članici Štajerskega klana sta že udeleženki turnirja za izpad iz igre. Dekleta so se odločila, da bodo začela s ''planom B''.

Zdaj je že znano, da bo nocoj morala šov zapustiti ena od članic ženske ekipe. Gvido je ob tem priznal, da ne bo pogrešal nobene iz ženske ekipe. Miro je poudaril, da so igre na turnirjih zelo nepredvidljive in da je nemogoče napovedati, kdo bo moral zapustiti posestvo. Najmanj možnosti pa vseeno napoveduje Sari. Najpomembnejše za moško ekipo je, da se rešijo ene od članic Štajerskega klana, ki je številčno najmočnejši. Če bi jim to uspelo, bi bili na dobri poti, da uničijo samooklicani Štajerski klan.

ŠTAJERKE Z REZERVNIM NAČRTOM

planet tv
Dekleta so se odločila, da bodo izkoristila priložnost in poskušala izločiti enega od dveh, ki nista člana njihovega klana.

Dve članici Štajerskega klana sta že udeleženki turnirja za izpad iz igre. Dekleta so se odločila, da bodo začela s »planom B«. Fantje so si z zmago pri tedenski obrti v tem tednu zagotovili nedotakljivost. Je pa to bil hud udarec za Štajerski klan, ki ima na turnirju, ki odloča o obstanku na posestvu, kar dve članici. Dekleta so se zato odločila, da bodo izkoristila priložnost in poskušala izločiti enega od dveh, ki nista člana njihovega klana. S tem so imela v mislih Blaža ali Bredo. Tina obljublja, da če ta načrt ne bo uspel in bo morala domov ena izmed njiju s hčerko, Štajerski klan ne bo obupal in bo nadaljeval igro, ki jo načrtujejo.