Zabava

Še ena kazen za Blaža

bp
22. 3. 2016, 22.07
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 09.59
Deli članek:

Tekmovalec Blaž se je zbudil neprespan in nejevoljen. Kazen, ki mu je bila dodeljena, je težja, kot si je predstavljal, a zdaj ga je zaradi kršitve doletela še ena kazen.

planet tv
Blaž ni mogel verjeti, da se mu to dogaja in da se mu obeta še ena neprespana noč, po drugi strani pa je bil vesel, da je že končal opravila, ki bi jih z zvezanimi rokami zelo težko.

Vajenci v šovu Bilo je nekoč so imeli v prejšnjem tednu nalogo, v kateri so preizkusili svoje kuharske sposobnosti. Vsaka od skupin je morala županu pripraviti pojedino. Najpomembnejše pravilo je bilo, da vajenci ne smejo okušati hrane nasprotne ekipe. Blaž, ki je po vrnitvi v igro član ženske ekipe, je to pravilo prekršil, ko je preizkušal hrano moške ekipe.

Planet TV
Čeprav je Blaž vklenjen prestajal kazen, si je medtem že prislužil novo kazen, ker si je okove z nog za trenutek snel, kar je bil hud prekršek.

General Marmont mu je zato odredil kazen, ki je bila, da mora biti 24 ur vklenjen v okove. Blaž je sprva mislil, da bo to zanj mala malica, a se je zmotil, saj je najtežji del prišel šele, ko je moral leči k počitku. Vso noč je moral ležati v enakem položaju in prav zato se ni mogel dobro naspati. Svoj spanec je slikovito opisal z besedami, da se mu je zdelo, kot bi spal v krsti.

Vklenjeni Blaž si je med prestajanjem kazen prislužil še eno kazen, saj je na dvorec prispelo pismo, v katerem je general Marmont Blažu odredil novo kazen. 

Po dnevu v okovih je bila Blažu dodeljena še ena kazen, ki bo njegovo gibanje še dodatno omejila. Čeprav je Blaž vklenjen prestajal kazen, si je medtem že prislužil novo kazen, ker si je okove z nog za trenutek snel, kar je bil hud prekršek. Na dvorec je tako prispelo pismo, v katerem je general Marmont Blažu dodelil novo kazen. Pomočnik nasprotne ekipe mu mora poleg okov na nogah z vrvjo zvezati tudi roke. Blaž ni mogel verjeti, da se mu to dogaja in da se mu obeta še ena neprespana noč, po drugi strani pa je bil vesel, da je že končal opravila, ki bi jih z zvezanimi rokami zelo težko. »Še dobro, da sem že šel sr**!« je novo kazen komentiral kaznovani vajenec, ki pravi, da je bil pripravljen na to, da bo imel na poti do zmage kar nekaj ovir, in vsake se bo lotil posebej, upa pa, da ga bo prav to pripeljalo na cilj. »Ta šov mi je pisan na kožo, ker sem domoljub, ljubim slovensko kulturo in tradicijo. In če je kazen del tega, jo sprejmem z vsem spoštovanjem,« je še priznal Blaž.