Zabava

Šovinist Blaž ženske primerjal s kurami!

bp
10. 3. 2016, 09.14
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 09.59
Deli članek:

Moška ekipa resničnostnega šova Bilo je nekoč se je pogovarjala o županovi nalogi, tekmovalec Blaž Jerač pa je v debati dokazal, da je šovinist – postregel je z zanimivo primerjavo, v kateri je ženske označil za kure.

Planet TV
Blaž, ki se ima za dobrega človeka, je ženske tekmovalke šova Bilo je nekoč primerjal s kurami.

Tekmovalec šova Bilo je nekoč Blaž Jerač je v svoji predstavitvi povedal, da je njegova dobra lastnost ta, da je njegova prioriteta v življenju biti dober človek: »Medtem ko ima večina ljudi druge prioritete, ki so bolj površinske, je meni to najpomembnejše. In sam se imam za dobrega človeka.« A s svojimi nadaljnjimi izjavami v šovu je dokazal ravno nasprotno.

Planet TV
Rekel je, da je med spoloma razlika v zaužiti hrani, kot bi primerjal konja in kure.

Fantje so odločeni, da bo zmaga pri županovi nalogi njihova. Želijo si namreč pridobiti čim več goldinarjev, ki jim bodo omogočili, da bodo lahko nakupili več dobrin na semnju. Blaž je rekel, da moška ekipa potrebuje več goldinarjev, saj potrebuje tudi več hrane. Dejal je, da je med spoloma razlika v zaužiti hrani, kot bi primerjal konja in kure.

Planet TV
Blaž priznava, da stvari rad pove direktno, ampak s tem menda ne misli nič slabega.

Ob tem so se vsi fantje nasmejali. Miro ga je na koncu vprašal, ali to potem pomeni, da že cel čas izgubljajo proti kuram. »Stvari rad povem direktno, ampak s tem ne mislim nič slabega. Se bom pa kdaj za potrebe taktiziranja tudi moral ugrizniti tudi v jezik. Vsekakor bo prišlo do določenih konfliktov, saj bo v šovu veliko različnih karakterjev in včasih dialog ne bo možen. Ampak konec koncev, saj smo vsi samo ljudje,« pravi Blaž.