Zabava

Kdo je tukaj nor: Alen Almi očital otipavanje Erika

mv
9. 3. 2016, 22.07
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 09.59
Deli članek:

Priča smo bili prvim težavam zaljubljenega para v hiši Big Brotherja, Alme in Alena. Slednji je svoji deset let mlajši ljubimki očital, da se je neprimerno dotikala Erika, ona trdi, da to ni res. Kdo je zdaj tukaj nor?

voyo
Alma se je poskušala braniti pred sumničavim Alenom.

Alma je po druženju z Erikom v spalnici opazila, da Alen kuha mulo, ko ga je vprašala po razlogu, pa je obnemela, saj ji je 34-letnik očital, da se je teniškega trenerja neprimerno dotikala. »Naslonila si se nanj in ga drgnila s komolcem. Sedemkrat si šla čez njega, dokler ni doživel erekcije,« je Alen Almi pojasnil, kaj ga je zmotilo. Alma je z odrtimi usti poslušala in ni mogla verjeti njegovim besedam. »To ni res, a si ti normalen? To ni bil moj namen, če sem ga slučajno res dregnila, se mu bom šla opravičit zdaj, pa da vidimo, kaj reče on na to,« se je branila, Alen pa je ni poslušal in je gnal svoje naprej. Trdil je, da ni bil edini, ki je videl Erikovo erekcijo, ni pa želel povedati, kdo je bila ta druga oseba.

voyo
Erik in Alma pravita, da sta kot brat in sestra, med njima pa ni nobene privlačnosti.

Erik pravi, da je Alen nor

Alma je razdražena končala pogovor z Alenom in se odpravila do Erika, da bi mu razložila, kaj se dogaja. »Pripelji mi že enkrat tega klovna, ker zdaj imam pa vsega dovolj. On res ni normalen,« je pobesnel Erik. Prekipelo je tudi Almi, zato je sklicala sestanek v dnevni sobi. »Dovolj imam raznoraznih obtožb. Ni fer, res ni,« se je pritoževala Velenjčanka, ki se je Eriku ves čas opravičevala in ga spraševala, ali je morda res nezavedno prestopila mejo. Erik je zanikal, da je doživel erekcijo zaradi njenega komolca, in jo skušal pomiriti. »Alma, če bi bilo to res, bi priznal, a nimam kaj priznati. Moja mama gleda to, ta človek je res bolan,« je vrelo iz njega. Ostalim stanovalcem se je zdelo vse skupaj smešno in niso mogli verjeti, zakaj bi si Alen vse izmislil. Alma in Erik sta odločena, da bosta stvari prišla do dna, očitno pa je Alen ljubosumen, če se Alma ukvarja še s kakšnim drugim moškim razen z njim.