Zabava

Gloria odšla, vrnil se je Blaž

bp
15. 3. 2016, 15.28
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 09.59
Deli članek:

Psihično zlomljena Gloria je dokončno obupala in zapustila posestvo, a je župan uspel hitro dobiti zamenjavo. Na posestvo se je vrnil pred kratkim izpadli tekmovalec Blaž Jerač, kar je pri tekmovalcih šova povzročilo različne odzive.

Planet TV
Ker je Blaž zamenjava za psihično zlomljeno Glorio, bo po ponovnem vstopu na posestvo branil barve ženske ekipe.

Razmeram na posestvu Gloria preprosto ni bila več kos. Med predajanjem navodil župana je ta opazil, da Gloria ni videti najbolje. Vprašal jo je, kaj je z njo narobe. Odgovorila je, da se počuti zelo slabo in da na posestvu ne more več vztrajati. Župan je ugodil njeni želji in ji naročil, naj vzame svoje stvari ter se poslovi od sotekmovalcev.

Planet TV
Gloria je več dni obupovala in pretakala solze, nato pa dokončno sklenila, da ne zmore več, in zapustila posestvo.

Več dni je namreč obupovala in pretakala solze, nato pa dokončno sklenila, da ne zmore več, in zapustila posestvo. Župan je našel zamenjavo v Blažu Jeraču, ki je moral nedavno posestvo zapustiti po porazu v forumu.

Planet TV
Župan je Glorijino zamenjavo našel v Blažu Jeraču, ki je moral posestvo nedavno zapustiti po porazu v forumu.

Preostali tekmovalci so bili ob njegovi vrnitvi najprej nekoliko šokirani, potem pa so povedali, da so veseli, da se je vrnil. Zanj je imel župan pripravljeno tudi prav posebno presenečenje. Blaž bo namreč po ponovnem vstopu na posestvo branil barve ženske ekipe. Sicer pa so razmere na dvorcu vse prej kot enostavne. Kot kaže, pomanjkanje hrane najtežje prenaša Breda. V solzah je obupano priznala, da si želi, da bi imela vsaj malo mleka, ki bi ga lahko spila.