Zabava

Izseljena Diana se bo zunaj najprej napila

mv
14. 3. 2016, 22.07
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 09.59
Deli članek:

Po dveh tednih bivanja v hiši Big Brother je šov zapustila prva tekmovalka. Gledalci so se odločili, da se mora od tekmovanja posloviti 23-letna Diana Savski, ki si jo bodo zapomnili predvsem po golem kopanju v džakuziju in paničnem napadu.

Pro Plus
23-letna dvojčica se je razveselila svobode.

»Šesti čut mi je to povedal že prej. Ne sekirajte se, vse je v redu. Meni je kul, da grem ven,« je Diana tolažila preostala dekleta, ki so ob njenem odhodu potočila nekaj solzic. Čeprav se je ob slovesu s sotekmovalci zdela pomirjena in vesela, da je ta izkušnja zanjo končana, je v studio k Manji in sestri prijokala. »Trenutno, ko vidim svojo družino, sem fenomenalno,« je dejala. Priznala je, da se je verjetno kot prva izselila zato, ker potrebuje več časa, da se odpre. »V hiši nisem povedala veliko osebnih stvari, verjetno so zato gledalci izselili mene,« je dejala in dodala, da se je v hiši sicer odlično razumela z vsemi, na koncu ji je šel na živce le Alen s svojimi »fintami«. Manja ji je zaupala, da poleg glavnega dela obstaja še skrivni del hiše, kjer živi »družina«, ki je mešala štrene preostalim tekmovalcem. »Resno? Tega pa res nisem pričakovala. Sem malce šokirana,« je povedala Diana in priznala, da so se ji določene naloge res zdele malce čudne. Triindvajsetletnica je brez zadržkov razkrila, da čeprav je bila izkušnja prijetna, se bo na prostosti najprej dobila z vsemi svojimi prijateljicami in zapila to, da je spet na svobodi.

Diana je pričakovala, da bo morala zapustiti hišo kot prva. 

Maša nominirana skupaj s fanti

Preostali tekmovalci Big Brotherja bodo nov teden začeli s polno paro. Tokrat je poleg vseh moških tekmovalcev, ki so neuspešno opravili nalogo odkrivanja ženskih skrivnosti, nominirana tudi Maša. Big Brother se je za to odločil, ker so se dekleta dogovorila, da bodo fante s svojimi skrivnostmi načrtno zavedla in tako nekako sabotirala nalogo. Sledilo je prvo javno nominiranje, kazenska nominacija pa je doletela Mašo; ta se bo prihodnji teden pridružila moškim in se bo morala za svoj obstanek v hiši znova boriti.

Pro Plus
Maša iz Hrastnika je prejela kazensko nominacijo in bo ta teden nominirana skupaj s fanti.