Zabava

Življenje se mu je spremenilo z rojstvom hčerke

mv
25. 3. 2016, 19.30
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 09.59
Deli članek:

Glasbena pot Nejca Lombarda se je začela s petjem v manjših glasbenih zasedbah, zaslovel je s skladbo Zavrtela sva svet, nato pa se je predstavil še v šovu Slovenija ima talent. Njegovo življenje je najbolj zaznamovalo rojstvo hčerke Lane.

osebni arhiv
Nejc je, kar se tiče petja, popoln "naturščik".

»Moja glasbena pot se je začela v sodelovanju s kitaristom Vladimirjem Zelićem, s petjem v manjših glasbenih zasedbah. Pozneje sem zaplaval v samostojne vode in na domačih tleh požel številne uspehe, predvsem s skladbo Zavrtela sva svet, ki je bila v letih 2008 in 2009 ena najbolj predvajanih skladb v Sloveniji,« o svojih glasbenih začetkih pravi Nejc in dodaja, da je sčasoma znova prevladala želja po glasbenem ustvarjanju v skupini.

osebni arhiv
Največji dogodek v njegovem življenju …

Čeprav se je zapisal svoji prvi ljubezni, glasbi, mu je življenje najbolj spremenilo rojstvo hčerke Lane. Ko je prišla na svet, je to vplivalo na količino njegovega glasbenega ustvarjanja, kljub temu pa trenutno pripravlja svoj debitantski album.

osebni arhiv
… je bilo rojstvo njegove hčerke Lane.

Petje je odličen način za izražanje čustev

osebni arhiv
Začel je v manjših zasedbah.

Ob petju se sprosti in pravi, da je glasba odličen način za izražanje čustev. »Kar zadeva petje, sem bolj ali manj 'naturščik'. Za sodelovanje v šovu Znan obraz ima svoj glas sem se odločil zato, ker bom tako pridobil res neprecenljive izkušnje,« razlaga Nejc, ki misli, da ima poleg petja tudi druge talente.

osebni arhiv
Z Miho se je predstavil v šovu Slovenija ima talent in prišel do finala.

Eden od njih je igralska žilica, za katero upa, da bo v šovu Znan obraz ima svoj glas prišla na površje. Od šova pričakuje predvsem veliko zabave, zaveda pa se tudi, da bo moral za same nastope veliko garati. »Cilj je nabrati nove izkušnje pred kamero, saj me še vedno popade trema, preden stopim pred objektive. A veste, tisti občutek, ko čakaš v vrsti pri zobozdravniku ...« pravi nadarjeni »naturščik«. Tako kot večini moških tekmovalcev bi bil tudi njemu največji izziv stopiti v čevlje nežnejšega spola. »Predvsem zaradi barve in nižine mojega glasu. Velik izziv pa bo tudi ples. Ko gremo s prijatelji ven, sem bolj med tistimi, ki se naslanjajo na šank!« še dodaja za konec.