Zabava

Je zmagovalec oddaje Znan obraz ima svoj glas res že vnaprej določen?

mv
8. 3. 2016, 22.12
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 09.59
Deli članek:

Na male zaslone se je vrnila nova sezona oddaje Znan obraz ima svoj glas, ki je postregla z osmimi novimi imitatorji, ki so že s prvim nastopom nakazali, da bo letošnja sezona vrhunska. Voditeljsko žezlo še vedno nosi Denis Avdić, nobenih sprememb ni niti med člani žirije.

Media24 Agency
Denis Avdić bo tudi v tretji sezoni priljubljene oddaje nosil voditeljsko žezlo.

Še vedno imitatorje ocenjujejo igralka Tanja Ribič, pevka Irena Yebuah Tiran in igralec Gojmir Lešnjak - Gojc, ki so vmes močno pogrešali oddaje in nedelje v studiu. »Komaj sem čakal, da se bomo spet družili,« je priznal Gojc in nam zaupal, da je letošnji izbor imitatorjev izjemen in da sploh ne dvomi, da bodo vsi skupaj zelo uživali. »Glede zmagovalca oddaje je pa itak že vse vnaprej dogovorjeno,« se je pošalil priljubljeni slovenski igralec. Kot gost se jim je v prvi oddaji pridružil Jan Plestenjak, ki je med drugim vsej Sloveniji izdal, da že devet let ne hodi sam v trgovino. »Ko sem šel nazadnje sam v samopostrežno trgovino, so naslednji dan vsi vedeli, kakšne hrenovke jem, kakšen sir sem kupil in podobno. Zdaj za to poskrbijo drugi,« je razložil glasbenik, ki si je zaradi nedeljskega gostovanja odtrgal prost večer, ki bi ga sicer po koncertnem vikendu namenil spanju. Sodeč po njegovih odzivih na nastopajoče, mu ni bilo žal, saj se kar ni mogel načuditi, kako dobro so imitatorji opravili svoje naloge. 

V prvi oddaji je slavil imitator in voditelj Tilen Artač, ki se je prelevil v štajerskega kantavtorja Zorana Predina. Pred tem ni imel čisto nič izkušenj s petjem.

Prva zmaga za Artača

Na koncu je gledalce najbolj prepričal Tilen Artač, ki je bil skrajno prepričljiv v vlogi Zorana Predina, v liku pa je ostal vse do konca oddaje in poskrbel za obilico smeha med žiranti. Sodeč po prvi oddaji, so žiranti soglasno priznali, da se nam obeta sezona na visoki ravni. »Komaj čakamo na drugo oddajo,« so še dodali Irena, Tanja in Gojmir, ki so veseli, da bodo vikende spet preživljali v družbi svetovnih in domačih glasbenih zvezdnikov.