Zabava

Opa!Tour na vrhuncu: Maribor, Celje in Nova Gorica, prihajamo!

M.J.
8. 3. 2016, 15.30
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 09.59
Deli članek:

Koncertna turneja Opa!Tour, v sklopu katere je Werner popolnoma obnorel občinstvo v Ljubljani in Novem mestu, je že presegla vsa pričakovanja, najbolj spektakularni koncerti pa šele prihajajo!

M24
V Ljubljani in Mariboru je Werner občinstvo popolnoma obnorel s svojimi številnimi uspešnicami.

Najbolj vročično se na prihod Wernerja pripravljajo v Mariboru, kjer ima še posebej veliko oboževalk in oboževalcev, zato nikar ne zamudite tega edinstvenega doživetja - 18. marca ob 20. uri. Povpraševanje po vstopnicah je zelo veliko tudi v Celju, kjer bo Werner nastopil že dan za tem, zagotovo pa bo zelo glasno tudi v Novi Gorici teden dni kasneje, kjer bo Werner zaključil turnejo po večjih krajih v Sloveniji. Zato pohitite, da ne ostanete brez vstopnic za te edinstvene spektakle!

M24
Werner je rajal je tudi med ljudmi.

Werner bo tudi na koncertih v Mariboru, Celju in Novi Gorici nastopil skupaj s priljubljenimi glasbeniki: Klapo Aktual s Sinišem Žunecem na čelu, ki je popolnoma navdušila že na Aktualovem 8. rojstnem dnevu v razprodanih Stožicah, Davorjem Bornom, ki je še posebej med ženskim občinstvom eden najbolj zaželenih pevcev ta hip v Sloveniji, Daliborjem Brunom, znanem po uspešnici Nisi ti više crno vino, Džojem Maračićem – Makijem z uspešnicoDal´se sjetiš nekad mene ter spremljevalno skupino Orange Juice Band, ki vsakič znova poskrbi za odlično razpoloženje.

M24
Njegovi zvesti oboževalci.

»Ko publika začuti, da si tukaj zaradi njih, te nagradi s takšno energijo, da je to res težko opisati. Še preden smo koncert dobro začeli, so vsi dobesedno ponoreli,« je o vtisih po prvih koncertih povedal Werner. V Ljubljani in Mariboru je Werer popolnomaobnorel občinstvo z uspešnicami, kot so: Evo mene, Na kožo pisana, Ne gane me, Meni si sojena, Valentinovo, Križ na duši in mnogimi drugimi, ki so polno dvorano spravile na noge in prostor pod odrom spremenile v veliko plesišče.

Werner z Draganom Buličem.

Fotogalerijo s prvih koncertov si lahko ogledate na Facebook strani Event24, več informacij o turneji si preberite na Facebook strani dogodka Opa!Tour. Vstopnice za koncerte v Mariboru, Celju in Novi Gorici so na voljo na vseh Eventimovih prodajnih mestih (Petrol, Pošte Slovenije in www.eventim.si)