Zabava

Severina dokončno zanikala nosečnost

mv
11. 2. 2016, 16.48
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 09.59
Deli članek:

Hrvaška pevka Severina, ki je v torek zabavala slovensko občinstvo v Markovcih pri Ptuju, se je pred dnevi vrnila iz Zanzibarja, kjer je dopustovala s sinom Aleksandrom in možem Igorjem, ter ponovno spregovorila o govoricah glede nosečnosti.

facebook
Pravi, da je zaobljen trebušček posledica obilnega obroka.

Glasbena diva, ki je s svojim zaobljenim trebuščkom pred tedni sprožila govorice, da bo ponovno postala mama, je že močno pogrešala odre, saj se je precej dolgo potepala po toplih krajih. Najprej se je mudila v Dubaju, nato pa še v Afriki, ki jo je obiskala prvič. Zanzibar jo je povsem navdušil, njegovi prebivalci še bolj. Čeprav ima zagotovo obilico počitniških spominov, ki bi jih lahko delila z oboževalci, pa večino še vedno najbolj zanima, ali se bo malemu Aleksandru kmalu pridružil še kakšen otrok.

instagram
Kot kaže, mali Aleksandar le ne bo dobil bratca ali sestrice.

Še enkrat zanikala nosečnost

Vse, kar je pevka na to odgovorila, je bil dvoumen stavek: "Mislim, da se lahko enkrat pošteno najem." S tem je po mnenju nekaterih tokrat res nedvomno zanikala nosečnost. Pevka sicer nikoli ni skrivala, da si želi velike družine, sploh odkar je s 15 let mlajšim Igorjem, ki ga opisuje kot ljubezen svojega življenja. Par naj bi se po pričevanju njunih prijateljev že nekaj časa trudil za otroka, a glede na to, da ima Severina že 42 let, obstaja možnost, da se bosta morala povečanju družine odpovedati.