Zabava

Voditeljica je povila sina Prema

Nejc Simšič
9. 2. 2016, 22.15
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 09.59
Deli članek:

Priljubljena televizijska voditeljica Ota Širca Roš je ta konec tedna končno postala mamica. V ljubljanski porodnišnici je rodila sina, ki sta mu z možem Borutom dala ime Prem.

Arhiv Svet24
Ota in Borut sta prvič postala starša in tako izpolnila veliko željo.

V soboto zvečer je priljubljena voditeljica Pop Ina Ota Širca Roš svoje prijatelje in družinske člane razveselila z novico, da sta z možem Borutom Širco postala starša malemu Premu. Ota je rodila v ljubljanski porodnišnici, ob njej pa je bil seveda Borut, in po naših podatkih se vsi trije počutijo več kot odlično. Čeprav je sprva mislila, da bo porod potekal epiduralno, je na koncu rodila po naravni poti; deček je bil ob rojstvu velik 51 centimetrov in težak 3410 gramov.

Veseli očka Borut je v nedeljo zvečer v Novi Gorici pripravil veliko slavje sinu v čast, kamor je Premovo rojstvo prišlo zapit veliko prijateljev, sodelavcev in družinskih članov.

Ota in Borut sta mu nadela nenavadno ime Prem, ki pa ima čudovit pomen. »Ime sva izbrala na poročnem potovanju in v sanskrtu pomeni ljubezen. Je pa Prem tudi ena najstarejših slovenskih vasi,« sta sporočila novopečena starša. Veseli očka Borut je v nedeljo zvečer v Novi Gorici pripravil veliko slavje sinu v čast, kamor je Premovo rojstvo prišlo zapit veliko njunih prijateljev, sodelavcev in družinskih članov. Ob hrani, pijači in dobri glasbi so se vsi zabavali pozno v noč, Ota pa je vse skupaj spremljala prek fotografij in videov z zabave. Staršema ob rojstvu sina čestitamo tudi iz uredništva Svet24.

Instagram
Ota je v soboto zvečer v ljubljanski porodnišnici rodila sina Prema.