Zabava

Zala in Gušto v smrtni nevarnosti

mv
9. 2. 2016, 21.31
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 09.59
Deli članek:

Na veliko veselje oboževalcev nadaljevanke Ena žlahtna štorija je snemanje tretje sezone že v polnem teku, nova nadaljevanja pa bodo ustvarjalci te dni predstavili na malih ekranih. Na dan je prišlo kar nekaj podrobnosti o tem, kaj čaka glavne junake.

Arhiv Svet24
Ajda Smrekar

Prvi del nove sezone se začne zelo dramatično, saj bo na nitki viselo življenje dveh priljubljenih junakov, Zale (Ajda Smrekar) in Avguština (Primož Forte).

Nea Culpa
Tudi Gušto bo v smrtni nevarnosti.

Nesojeni parček se bo po spletu naključij znašel ujet v avtu na železniškem prehodu! Ali ju bo povozil vlak, bomo izvedeli že v prvi oddaji, so sporočili s Planet TV, kjer razkrivajo še, da so prizori, ki jih je ekipa posnela v sodelovanju s Slovenskimi železnicami, skoraj kaskaderski.

Vrnitev stranskih likov

Spet bodo nastopili nekateri stranski liki, ki smo jih spoznali že v prvi sezoni; vrača se na primer Mirica (Urška Vučak), ki se je v prejšnji sezoni zapletla s Smiljanom (Matjaž Javšnik). Med povratniki je tudi Žare (Andrej Murenc), ljubimec Smiljanove izbranke Anice (Vesna Pernarčič), zato lahko verjetno pričakujemo, da bo odnos med najstarejšo hčerko in njenim štajerskim izbrancem precej buren.

facebook
Ibra in Eli čaka še več ljubezenskih težav.

Kljub temu pa Smiljan in Anica menda ne bosta junaka z največ ljubezenskimi težavami – te bodo močno pestile predvsem Bertovo drugorojenko Eli (Ana Dolinar) in zapletenega Ibra (Ranko Babić). Znova bomo videli klošarja Milana (Peter Musevski), ki pa po novem ne bo več klošar – v kaj se bo preobrazil, na komercialni televiziji ne želijo razkriti. Srečevali bomo še inšpektorja Zelnika (Jure Ivanušič) in škofa Alojzija (Jože Vunšek).