Zvezde

Sveže zaljubljena Ajda Smrekar zapušča Eno žlahtno štorijo

B.P./Lady
20. 5. 2015, 06.52
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 09.57
Deli članek:

Priljubljeni igralki Ajdi Smrekar, ki jo lahko občudujemo v uspešni seriji Ena žlahtna štorija na Planet TV, je kar nekaj tednov uspelo skrivati informacijo, da se je pred mesecem dni razšla z dolgoletnim fantom, igralcem ljubljanske Drame Klemnom Janežičem, s katerim sta skupaj tudi živela in celo posnela uspešen film Pot v raj.

Mediaspeed

Menda sta se zdaj že nekdanja partnerja razšla zaradi »različnih interesov« in pomanjkanja časa, saj sta imela vsak svoje poslovne obveznosti. A lepa igralka očitno ni ostala dolgo sama, saj smo jo prejšnji teden opazili v objemu drugega, s katerim sta strastno uživala v poljubih. Komaj čakamo, da nam ga predstavi!

To pa ni edina sprememba v Ajdinem življenju. Na uho nam je prišlo, da Zala, ki jo igra Ajda, zapušča slovensko nadaljevanko Ena žlahtna štorija. Informacijo smo preverili pri produkcijski ekipi in Tomaž Grubar nam je potrdil, da Zala res zapušča oddajo. »Zala se je čustveno razšla z Mariem, in potem ko se je Toni nepričakovano zaročil z Ireno, se je odločila, da odide v Milano z Mariem. Tam jo čaka velik posel, saj bo snemala naslovnico za revijo Vogue,« nam je Tomaž zaupal razplet, toda ko smo ga vprašali, ali se bo v nadaljevanko vrnila ali je za vedno odšla v Milano, je ostal skrivnosten: »To bomo pa še videli. Veliko je odvisno od odziva gledalcev. Če bodo Zalo zelo pogrešali, se bo morda vrnila. Za zdaj so vsa vrata odprta.«

Ustvarjalci oddaje so nam še zaupali, da gledalcem ne bi radi uničili užitka ob razpletu, tako da naj kaj ostane tudi skrivnost.